LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Ιουλίου 2024 09:09

Φυλακές Κορυδαλλού: Ο Απόστολος Λύτρας κάνει “μεροκάματα” στην καντίνα

Για ποιον λόγο, πήρε την απόφαση να εργαστεί μέσα στις φυλακές ο 52χρονος ποινικολόγος. 

Αποστολος Λύτρας - Δικαστήριο - Ενδοοικογενειακή βία

Στην καντίνα των φυλακών Κορυδαλλού, φαίνεται να εργάζεται ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας.

Ο 52χρονος, ο οποίος έχει προφυλακισθεί για την παραβίαση των περιοριστικών όρων μετά τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, πήρε αυτή την απόφαση, ώστε να μειώσει τον χρόνο κράτησής του, αφού η μία ημέρα εργασίας στις φυλακές, λογίζεται για δύο.

Ο κ. Λύτρας  δέχεται παραγγελίες από τους συγκρατούμενούς τους για τσιγάρα και τρόφιμα, τις οποίες μεταφέρει σε σωφρονιστικό υπάλληλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποινικολόγος είναι λιγομίλητος με τους συγκρατούμενούς του, ενώ αποφεύγει να προαυλίζεται μαζί με τους υπόλοιπους, καθώς δεν θέλει να έρχεται σε επαφή με άλλους κρατουμένους που μπορεί να έχουν προηγούμενα μαζί του από δικαστικές υποθέσεις.

Ειδήσεις σήμερα:  

Τροχαίο: Νεαρός απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του

ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας

Ουκρανία: Οικογένεια που επέστρεφε από την εξοχή σκοτώθηκε από νάρκη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09Κίνα: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα... ένα από κάθε μήτρα!23:59Βόλος: Βγήκε από τη φυλακή και μετά από 3 μέρες “μπούκαρε” σε σπίτι23:48Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας23:37Πρέβεζα: Χασισοκαλλιέργεια εντοπίστηκε σε δάσος (εικόνες)23:25Νετανιάχου: Ντροπή η δήλωση του Μακρόν για εμπάργκο23:11Μεταναστευτικό – Γαύδος: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν22:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο