LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 04 Ιουλίου 2024 17:06

Copa America: Οι προημιτελικοί αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, θα μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Copa America - ANT1 - ANT1+

Εντυπωσιακά ντέρμπι, μεγάλες ανατροπές, αλλά και έντονα συναισθήματα, είχε η φάση των ομίλων του Copa America 2024 από την οποία προέκυψαν 4 συναρπαστικοί προημιτελικοί που θα μεταδοθούν την Παρασκευή 5 Ιουλίου, το Σάββατο 6 Ιουλίου και την Κυριακή 7 Ιουλίου ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Αμερικής, το Copa America 2024, περνάει στη νοκ-άουτ φάση, με τα δύο μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης – Αργεντινή και Βραζιλία – να συνεχίζουν την πορεία τους προς τον τελικό, όπου και είναι το μοναδικό παιχνίδι που μπορεί να βρεθούν αντιμέτωπες. Πάντως, για να κάνουν το επόμενο βήμα και να φτάσουν στα ημιτελικά, δεν θα έχουν και τόσο εύκολο έργο, καθώς, τόσο το Εκουαδόρ, αλλά κυρίως η Ουρουγουάη είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι. Και στα νοκ άουτ παιχνίδια, τα λάθη τιμωρούνται με αποκλεισμό.

ΟΙ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ COPA AMERICA 2024 ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΔΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤ1 & ΑΝΤ1+

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Παρασκευής 5 Ιουλίου στις 04:00, ζωντανά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, όπου η πρωταθλήτρια Αργεντινή θα αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ. Ο Λιονέλ Μέσι, ίσως να είναι στις τελευταίες του παραστάσεις με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής και θέλει όσο τίποτε να κατακτήσει άλλο ένα τρόπαιο, μετά το Copa America του 2021 και το FIFA World Cup του 2022. Στην προσπάθεια αυτή, έχει βρει ξανά άξιους συμπαραστάτες, με πρώτο και καλύτερο τον Λαουτάρο Μαρτίνες, που με 4 γκολ είναι ως τώρα ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Ωστόσο, η ομάδα του Ισημερινού, άφησε ήδη έξω από την προημιτελική φάση μια παραδοσιακή δύναμη, όπως το Μεξικό, και θέλει να κάνει την έκπληξη κόντρα στην «Αλμπισελέστε».

Copa America - Προημιτελικοί

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ

Οι «τρικολόρ» της Νότιας Αμερικής, έκαναν επίδειξη δύναμης με 3 στα 3 στη φάση των Ομίλων, ενώ πολλοί πίστευαν πως ούτε καν θα προκρίνονταν. Το καλό momentum έχει ανοίξει την όρεξη της Βενεζουέλας, και το Σάββατο, 6 Ιουλίου, στις 04:00 θα παρακολουθήσουμε ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, την προσπάθειά της να μην σταματήσει στα προημιτελικά. Μάλιστα, ο αντίπαλος δεν μπορεί να τους τρομάξει. Οι Καναδοί έκαναν την έκπληξη στην πρώτη φάση, αφήνοντας έξω τη Χιλή, αλλά δεν έχουν εμπειρία από νοκ άουτ αγώνες σε μεγάλες διοργανώσεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΠΑΝΑΜΑΣ

Η Κολομβία άφησε δεύτερη στον 4Ο Όμιλο τη Βραζιλία και ονειρεύεται το Copa America 2024, που έχει να κατακτήσει από το 2001. Από την άλλη πλευρά, ο Παναμάς πέταξε εκτός προημιτελικών την ομάδα των ΗΠΑ, που, παίζοντας εντός έδρας, είχε υψηλούς στόχους στο τουρνουά και κάνει όνειρα για νέα υπέρβαση. Η αναμέτρηση θα προβληθεί την Κυριακή, 7 Ιουλίου στη 01:00 ζωντανά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Copa America - Προημιτελικοί

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Μετά από 74 χρόνια, από τον τελικό του Μουντιάλ του 1950, το «Μαρακανάσο» ακόμα πληγώνει τους Βραζιλιάνους. Πάνω από 100.000 Βραζιλιάνοι είχαν κατακλύσει το στάδιο «Μαρακανά» του Ρίο Ντε Τζανέιρο, για να πανηγυρίσουν το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Η «Σελεσάο» ήταν μια ανίκητη ομάδα, που διέλυσε όλους τους αντιπάλους της στο δρόμο προς τον τελικό. Όμως, η ταπεινή Ουρουγουάη πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου, κατακτώντας το Κύπελλο για δεύτερη φορά στην ιστορία της! Τώρα, η Εθνική Βραζιλίας έχει τη χρυσή ευκαιρία για την εκδίκηση που περιμένουν γενιές και γενιές στη χώρα. Ο φορμαρισμένος Βινίσιους Ζούνιορ, μπορεί να την οδηγήσει ως τον τελικό. Όμως, η Ουρουγουάη του Νούνιες και του Βαλβέρδε, έχει δείξει έως τώρα πως είναι έτοιμη για όλα. Έκλεισε τον 4ο Όμιλο με τρεις νίκες και θέλει να αποδείξει την Κυριακή, 7 Ιουλίου, στις 04:00, πως δεν έχει τυχαία κατακτήσει περισσότερες φορές το Copa America από τη Βραζιλία.

Copa America - Προημιτελικοί

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με εξαίρεση τον τελικό της διοργάνωσης που έχει πιθανότητα παράτασης, όλα τα υπόλοιπα νοκ άουτ παιχνίδια, κρίνονται απευθείας στα πέναλτι, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στα 90 λεπτά. Στις περιγραφές των προημιτελικών αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και Γιώργος Ανανίδας.

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, θα μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.

Ειδήσεις σήμερα:

Αντιτρομοκρατική: 7 συλλήψεις για εμπρησμούς σε συναγωγή και επιχειρήσεις

Γαλλία - Βερσαλλίες: Συναγερμός στο Παλάτι

Μητσοτάκης: Ο κατώτατος μισθός θα φτάσει στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεσσαλονίκη: Πέθανε κοριτσάκι που είχε νοσήσει από παρβοϊόΣήμερα 13:39 | Ειδήσεις

Θρήνος για το κορίτσι, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 2,5 χρόνων. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Ψυχικό - Δολοφονία τοπογράφου: Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για την απολογία του (εικόνες)Σήμερα 11:23 | Ειδήσεις

Πότε θα απολογηθεί ο άνδρας και πού θα παραμείνει ως τότε. Τι δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του σχετικά με τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Εκβιασμοί: Δημοτικοί αστυνομικοί και δημόσιοι υπάλληλοι σε κύκλωμα με “χρυσά κέρδη” (βίντεο)Σήμερα 10:30 | Ειδήσεις

Εκατομμύρια ευρώ είχαν εισπραχθεί από ιδιοκτήτες καταστημάτων. Πως δρούσε το κύκλωμα και με πόσα "πληρωνόταν" κάθε μέλος του.  Πάνω από 400.000 ευρώ βρέθηκαν σε μετρητά. Τι αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων σε ανακοίνωσή του.

Καταγγελία - Ζαγορά: Σε καρότσα αγροτικού μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος ασθενήςΣήμερα 12:44 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η καταγγελία. Γιατί δεν μπορούσε να γίνει η επείγουσα διακομιδή του ασθενούς με κάποιο από τα δύο ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας της περιοχής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παμπλόνα - Σαν Φερμίν: Πολλοί τραυματίες στην πρώτη ταυροδρομία (εικόνες)15:40Κομοτηνή: Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας που ανατράπηκε15:26Ίλιον – ναρκωτικά: Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης (εικόνες)15:13Πάτρα: Απόπειρα βιασμού και ξυλοδαρμοί στο Πλατάνι14:59Μπαλωθιές: Τρεις συλλήψεις σε δύο γλέντια, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 36χρονου14:46Λέσβος: Λιμενικοί του έκαναν έλεγχο για ναρκωτικά, τους έσπρωξε κι έγινε… καπνός14:33Εκλογές στη Γαλλία: Νέο ρεκόρ συμμετοχής στο δεύτερο γύρο14:20Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα που κατέρρευσε μέσα σε water park14:06Missing alert: Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης13:53Θεσσαλονίκη: Πέθανε κοριτσάκι που είχε νοσήσει από παρβοϊό13:39Φωτιά στη Λέσβο - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα13:26Πέθανε ο γιατρός που υπέστη εγκεφαλικό στην εφημερία του13:12Καταγγελία - Ζαγορά: Σε καρότσα αγροτικού μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος ασθενής12:59Λέσβος - Ανδρουλάκης: Το “επιτελικό κράτος” είναι ένα κλειστό αρχηγείο και το ΕΣΥ καταρρέει (εικόνες)12:45ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Κρατούμενοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά12:32Θερινές εκπτώσεις: Οδηγίες για τους καταναλωτές12:18Υπερτουρισμός - Βαρκελώνη: διαδηλωτές έδιωξαν τουρίστες από εστιατόρια με... νεροπίστολα (βίντεο)12:05Μύκονος: Το Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου λειτουργεί και πάλι (εικόνες)11:51ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα11:38Ψυχικό - Δολοφονία τοπογράφου: Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για την απολογία του (εικόνες)11:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο