LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 07 Ιουλίου 2024 15:07

Κομοτηνή: Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας που ανατράπηκε

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον άτυχο άνδρα. Σε ποιο σημείο του οδικού δικτύου έγινε η ανατροπή του οχήματος.

Ρόδος - Τροχαίο - Μηχανή - στάση λεωφορείου

(εικόνα αρχείου)

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε στη Ροδόπη, στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κομοτηνής – Παραδημής.

Συγκεκριμένα, δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε 49χρονος Έλληνας εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπερτουρισμός - Βαρκελώνη: διαδηλωτές έδιωξαν τουρίστες από εστιατόρια με... νεροπίστολα (βίντεο)

Κρήτη - Ενδοοικογενειακή βία: Την χτύπησε και είπε στο ΕΚΑΒ για δήθεν “τροχαίο”

Ψυχικό - Δολοφονία τοπογράφου: Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για την απολογία του (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο ΙράνΣήμερα 22:00 | Ειδήσεις

Όλος ο πλανήτης έχει το βλέμμα του στραμμένο στη Μέση Ανατολή και τα πυρηνικά του Ιράν, που δεν αποκλείεται να βρεθούν στο στόχαστρο του Ισραήλ. Νέο μήνυμα Νετανιάχου.

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας (εικόνες)Σήμερα 19:35 | Ειδήσεις

Στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας έπεσε ένας ανήλικος μαθητής, στη Θεσσαλονίκη. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του.

Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)Σήμερα 10:57 | Ειδήσεις

"Η μουσική μια χημεία από νότες είναι, που μεταδίδουν συναισθήματα", είχε πει μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας για τις δύο του αγάπες.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΧθες 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκία: Το ΥΠΑΜ εκθειάζει τη σημαία του ψευδοκράτους22:44Basket League: “Διπλό” του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι22:31Super League: Ο Άρης με Μορόν…έπιασε κορυφή22:17Ισραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο Ιράν22:04Metropolitan General: Δωρεά στα 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς21:50Super League: Ο Παναιτωλικός “έσπασε” το αήττητο της ΑΕΚ21:37Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)21:23Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Νίκη με ανατροπή για τους Αχαιούς21:09Ρώμη: Επεισόδια σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης (εικόνες)20:56Super League: Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο στο Περιστέρι20:42Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass20:29Αχαΐα: Νεκρός εργάτης από ηλεκτροπληξία20:15Μακρόν: Να σταματήσει η πώληση όπλων που χρησιμοποιούνται στη Γάζα20:02ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής19:48Θεσσαλονίκη: Ανήλικος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας (εικόνες)19:35Basket League: Πρεμιέρα για την ΑΕΚ με “διπλό” στο Αλεξάνδρειο19:21Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή19:08Βία ανηλίκων - Καταγγελία: 4 ανήλικες έδωσαν ραντεβού σε 13χρονη και την χτύπησαν18:54ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φαραντούρης κατέθεσε την υποψηφιότητα του18:41Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταθμό διοδίων (εικόνες)18:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο