LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 07 Ιουλίου 2024 13:58

Λέσβος: Λιμενικοί του έκαναν έλεγχο για ναρκωτικά, τους έσπρωξε κι έγινε… καπνός

Ο άνδρας κατέβαλε κάθε προσπάθεια να αποφύγει τον έλεγχο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, με αποτέλεσμα να παίζουν... "κυνηγητό" στους δρόμους της Μυτιλήνης.

ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ

Έσπρωξε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος και το έβαλε στα πόδια για να αποφύγει τον έλεγχο ένας 38χρονος Έλληνας στη Λέσβο, ο οποίος το Σάββατο αποβιβάστηκε από το πλοίο που έφτασε στο νησί προερχόμενο από τον Πειραιά.

Συνελήφθη όμως, μετά από καταδίωξη μέσα στους δρόμους της πρωτεύουσας του νησιού, Μυτιλήνης.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή “βράχου” βάρους 9,28 γραμμαρίων, ένα φιαλίδιο με υγρή μεθαδόνη βάρους 88,69 γραμμαρίων, και επτά ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγογράφηση.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης με κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, απείθεια, αντίσταση και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο γιατρός που υπέστη εγκεφαλικό στην εφημερία του

Υπερτουρισμός - Βαρκελώνη: διαδηλωτές έδιωξαν τουρίστες από εστιατόρια με... νεροπίστολα (βίντεο)

Καρδίτσα: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο δυστύχημα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο ΙράνΣήμερα 22:00 | Ειδήσεις

Όλος ο πλανήτης έχει το βλέμμα του στραμμένο στη Μέση Ανατολή και τα πυρηνικά του Ιράν, που δεν αποκλείεται να βρεθούν στο στόχαστρο του Ισραήλ.

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας (εικόνες)Σήμερα 19:35 | Ειδήσεις

Στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας έπεσε ένας ανήλικος μαθητής, στη Θεσσαλονίκη. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του.

Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)Σήμερα 10:57 | Ειδήσεις

"Η μουσική μια χημεία από νότες είναι, που μεταδίδουν συναισθήματα", είχε πει μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας για τις δύο του αγάπες.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΧθες 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Basket League: “Διπλό” του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι22:31Super League: Ο Άρης με Μορόν…έπιασε κορυφή22:17Ισραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο Ιράν22:04Metropolitan General: Δωρεά στα 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς21:50Super League: Ο Παναιτωλικός “έσπασε” το αήττητο της ΑΕΚ21:37Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)21:23Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Νίκη με ανατροπή για τους Αχαιούς21:09Ρώμη: Επεισόδια σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης (εικόνες)20:56Super League: Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο στο Περιστέρι20:42Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass20:29Αχαΐα: Νεκρός εργάτης από ηλεκτροπληξία20:15Μακρόν: Να σταματήσει η πώληση όπλων που χρησιμοποιούνται στη Γάζα20:02ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής19:48Θεσσαλονίκη: Ανήλικος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας (εικόνες)19:35Basket League: Πρεμιέρα για την ΑΕΚ με “διπλό” στο Αλεξάνδρειο19:21Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή19:08Βία ανηλίκων - Καταγγελία: 4 ανήλικες έδωσαν ραντεβού σε 13χρονη και την χτύπησαν18:54ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φαραντούρης κατέθεσε την υποψηφιότητα του18:41Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταθμό διοδίων (εικόνες)18:27Παναθηναϊκός – Αράο: Κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο18:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο