LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 07 Ιουλίου 2024 10:43

Καρδίτσα: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο δυστύχημα

Υπό ποιες συνθήκες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα. Πώς κατάφεραν πυροσβέστες και διασώστες να απεγκλωβίσουν τη σορό του νεαρού από το όχημα.

Περιπολικό - ασθενοφόρο - νύχτα

(εικόνα αρχείου)

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος λίγο έξω από το χωριό Καππά της περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας, όπου ένας 20χρονος νέος έχασε σήμερα 07.07 το πρωί τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα.

Πιο αναλυτικά, κάτω από συνθήκες οι οποίες προς το παρόν ακόμα διερευνώνται, λίγα λεπτά μετά τις 05.30 το πρωί το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νέος, εξετράπη της πορείας του και βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα της Καρδίτσας neosagon.gr, το τροχαίο σημειώθηκε επί της επαρχιακής οδού Καρδίτσας – Μουζακίου, ανάμεσα στο χωριό Καππά και τη διασταύρωση για το χωριό Μαγουλίτσα. Ο άτυχος 20χρονος κατάγονταν από το κοντινό χωριό Λαζαρίνα.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου Καρδίτσας, με τους πυροσβέστες να προχωρούν σε απεγκλωβισμό, καθώς επίσης αστυνομικοί του Α.Τ. Μουζακίου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η είδηση σόκαρε και βύθισε στο πένθος την τοπική κοινότητα της Λαζαρίνας.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία τοπογράφου: Στα δικαστήρια ο 44χρονος - Αναζητείται ο ηθικός αυτουργός

“ΨΑΡΑ”: Βολές κατά 4 UAV που απείλησαν την φρεγάτα και εμπορικό πλοίο

Υποβρύχιο “JANTINA”: Εντοπίστηκε η πλώρη του, 83 χρόνια μετά την βύθιση στο Αιγαίο (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεσσαλονίκη: Ανήλικος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας (εικόνες)Σήμερα 19:35 | Ειδήσεις

Στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας έπεσε ένας ανήλικος μαθητής, στη Θεσσαλονίκη. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στην Αιτωλοακαρνανία (εικόνες)Σήμερα 16:45 | Ειδήσεις

Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, ενώ εργαζόταν, σήμερα τα ξημερώματα. Καρέ - καρέ η μεταφορά της σορού του.

Μίμης Πλέσσας: Το “αντίο” του ΑΝΤ1 στον σπουδαίο συνθέτη (βίντεο)Σήμερα 11:54 | Ειδήσεις

Ο ANT1, "αποχαιρετά" τον Μίμη Πλέσσα, τον αγαπημένο συνθέτη με την πλούσια προσφορά του στη μουσική. Οι σπουδές στο εξωτερικό και οι διακρίσεις του μεγάλου καλλιτέχνη.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΧθες 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρώμη: Επεισόδια σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης (εικόνες)20:56Super League: Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο στο Περιστέρι20:42Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass20:29Αχαΐα: Νεκρός εργάτης από ηλεκτροπληξία20:15Μακρόν: Να σταματήσει η πώληση όπλων που χρησιμοποιούνται στη Γάζα20:02ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής19:48Θεσσαλονίκη: Ανήλικος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας (εικόνες)19:35Basket League: Πρεμιέρα για την ΑΕΚ με “διπλό” στο Αλεξάνδρειο19:21Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή19:08Βία ανηλίκων - Καταγγελία: 4 ανήλικες έδωσαν ραντεβού σε 13χρονη και την χτύπησαν18:54ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φαραντούρης κατέθεσε την υποψηφιότητα του18:41Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταθμό διοδίων (εικόνες)18:27Παναθηναϊκός – Αράο: Κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο18:14Αμαλιάδα: Θρήνος για τον 5χρονο Κωνσταντίνο18:01Εκτροπή ασθενοφόρου στην Καισαριανή (εικόνες)17:47ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου17:34Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του Ράμα17:20Θεσσαλονίκη: Είχε φυλακίσει μετανάστες σε διαμέρισμα και τους εκβίαζε17:07Κακοκαιρία “Cassandra”: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στην Αιτωλοακαρνανία (εικόνες)16:54Πάτρα: Σπείρα άδειαζε σπίτια επί σειρά ετών16:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο