LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 07 Ιουλίου 2024 08:18

Αυστραλία: Νεκρά αδέλφια από φωτιά σε σπίτι που έβαλε ο πατέρας τους (βίντεο)

Μόλις 10 μηνών ήταν το νεαρότερο από τα τρία νεκρά παιδιά. Ακόμη τέσσερα παιδιά της οικογένειας νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Αυστραλία - φωτιά - νεκρά παιδιά

Τρία παιδιά, ανάμεσά τους κοριτσάκι δέκα μηνών, έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, τις πρώτες πρωινές ώρες, υπόθεση την οποία η αστυνομία της Αυστραλίας γνωστοποίησε ότι αντιμετωπίζει ως τριπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων κλήθηκαν σε ακίνητο στο Λέιλορ Παρκ, περίπου 35 χιλιόμετρα από το κέντρο του Σίδνεϊ, περί τη 01:00 (τοπική ώρα), εξήγησε η αστυνομία. 

Σε δυο μικρά αγόρια, δύο και τεσσάρων ετών, προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες επιτόπου, όμως υπέκυψαν αφού διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Το κοριτσάκι δέκα μηνών βρέθηκε νεκρό στο εσωτερικό του ακινήτου αφού κατασβέστηκε η πυρκαγιά, διευκρίνισε η αστυνομία. 

Εικοσιοκτάχρονος άνδρας, που εμπόδισε αστυνομικούς να εισέλθουν στο σπίτι, συνελήφθη και του προσφέρθηκαν φροντίδες για εγκαύματα σε νοσοκομείο όπου έχει εισαχθεί και νοσηλεύεται υπό αυστηρή φρούρηση. Σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας, πρόκειται για τον πατέρα των θυμάτων, που είναι «γνωστός» στις υπηρεσίες επιβολής της τάξης της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Αυστραλία - φωτιά - νεκρά παιδιά

Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβαν να διενεργήσουν μέλη του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, που χειρίζονται την υπόθεση ως «ανθρωποκτονία» κατά συρροή συνδεόμενη με ενδοοικογενειακές διαφορές, δήλωσε ο επικεφαλής τους Ντάνι Ντόχερτι.

«Σε αυτό το στάδιο, πράγματι φαίνεται ότι ο 29χρονος ευθύνεται για τους θανάτους των μικρών παιδιών, οι ζωές των οποίων αφαιρέθηκαν με τραγικό τρόπο», πρόσθεσε ο κ. Ντόχερτι.

Άλλα τέσσερα παιδιά, έξι ως ένδεκα ετών, νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, όπως και η μητέρα τους, 29 ετών, που εισήχθη διότι εισέπνευσε καπνό.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Γαλλία: Οι φόβοι, οι συμμαχίες και η ισχυρή αστυνομική παρουσία

Copa America: Η Ουρουγουάη “άφησε” την Βραζιλία εκτός ημιτελικών (βίντεο)

ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία “Cassandra”: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στην Αιτωλοακαρνανία (εικόνες)Σήμερα 16:45 | Ειδήσεις

Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, ενώ εργαζόταν, σήμερα τα ξημερώματα. Καρέ - καρέ η μεταφορά της σορού του.

Μίμης Πλέσσας: Το “αντίο” του ΑΝΤ1 στον σπουδαίο συνθέτη (βίντεο)Σήμερα 11:54 | Ειδήσεις

Ο ANT1, "αποχαιρετά" τον Μίμη Πλέσσα, τον αγαπημένο συνθέτη με την πλούσια προσφορά του στη μουσική. Οι σπουδές στο εξωτερικό και οι διακρίσεις του μεγάλου καλλιτέχνη.

Λίβανος: Νεκρός φέρεται να είναι από την ισραηλινή επίθεση και ο διάδοχος του ΝασράλαΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Μυστήριο επικρατεί για τον διάδοχό του Χασάν Νασράλα στην ηγεσία της Χεζμπολάχ, Χασέμ Σαφιεντίν. Τι αναφέρουν αραβικά μέσα.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΧθες 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Basket League: Πρεμιέρα για την ΑΕΚ με “διπλό” στο Αλεξάνδρειο19:21Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή19:08Βία ανηλίκων - Καταγγελία: 4 ανήλικες έδωσαν ραντεβού σε 13χρονη και την χτύπησαν18:54ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φαραντούρης κατέθεσε την υποψηφιότητα του18:41Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταθμό διοδίων (εικόνες)18:27Παναθηναϊκός – Αράο: Κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο18:14Αμαλιάδα: Θρήνος για τον 5χρονο Κωνσταντίνο18:01Εκτροπή ασθενοφόρου στην Καισαριανή (εικόνες)17:47ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου17:34Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του Ράμα17:20Θεσσαλονίκη: Είχε φυλακίσει μετανάστες σε διαμέρισμα και τους εκβίαζε17:07Κακοκαιρία “Cassandra”: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στην Αιτωλοακαρνανία (εικόνες)16:54Πάτρα: Σπείρα άδειαζε σπίτια επί σειρά ετών16:40Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθηνών - Κορίνθου από πτώση δέντρων 16:27ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκλέτσος κατέθεσε την υποψηφιότητα του16:13Ιωνάς Καρούσης: Αποσύρει την ανάρτηση της η παλαιστινιακή παροικία16:00Σχέδιο ΑΑΔΕ για αυτόματη απόδοση ΦΠΑ15:46Συλλήψεις διακινητών παράτυπων μεταναστών15:33ΠΑΣΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες15:19Λίβανος: Νεκρός φέρεται να είναι από την ισραηλινή επίθεση και ο διάδοχος του Νασράλα 15:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο