LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 06:39 | Ανανέωση: 02 Ιουλίου 2024 06:50

Copa America: Η Ουρουγουάη στα προημιτελικά με το απόλυτο νικών (βίντεο)

Η οικοδέσποινα δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε νωρίς από τη συνέχεια της διοργάνωσης, παρά το νικηφόρο ξεκίνημα της στον Όμιλο.

ΗΠΑ - Ουρουγουάη

Του Γιώργου Ανανίδα

Το πρώτο ημίχρονο στο Arrowhead Stadium είχε ελάχιστο ποδοσφαιρικό θέμα και επισκιάστηκε από δύο τραυματισμούς και πολλά φάουλ.

Στο 27’, ο Μαξιμιλιάνο Αραούχο αποχώρησε με φορείο, έχοντας χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος έπειτα από κόντρα στον αέρα με τον Ρέαμ. Λίγο μετά το 40’, αποχώρησε και ο Φολαρίν Μπαλογκάν για τις ΗΠΑ, διότι ένιωθε ενοχλήσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό, αλλά όχι με χαοτική διαφορά από το πρώτο. Στο 50’, ο Βίνια απείλησε με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ και στο 66’ είχε έρθει η ώρα για να ανοίξει το σκορ.

Ο Ρόναλντ Αραούχο νίκησε τους πάντες στον αέρα, ο Τέρνερ απέκρουσε, αλλά ο Ολιβέιρα πετάχτηκε για να κάνει εύκολα το 1-0. Το γκολ ελέγχθηκε για offside και τελικά ο Ουρουγουανός στόπερ για… εκατοστά δεν ήταν.

ΗΠΑ - Ουρουγουάη

Στο 75’, οι ΗΠΑ απείλησαν για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος, με τον Πούλισικ να σουτάρει προς άδειο τέρμα και τον Ουγκάρτε να διώχνει.

Η οικοδέσποινα απείλησε ξανά και για τελευταία φορά ουσιαστικά στο 87’, όταν ο Ράιτ προσπάθησε ανεπιτυχώς να αιφνιδιάσει τον Ροσέτ.

ΗΠΑ - Ουρουγουάη

Ο κύκλος των ομίλων του Copa America 2024 κλείνει αύριο τα ξημερώματα, με τη Βραζιλία να αντιμετωπίζει την Κολομβία, την ώρα που η Κόστα Ρίκα πέφτει στη μάχη με την Παραγουάη.

Και τα δύο ματς ξεκινούν στις 04:00, με το πρώτο διαθέσιμο και στην ελεύθερη ροή του ΑΝΤ1 και το δεύτερο μόνο στο ΑΝΤ1+.

Όλοι οι αγώνες του Copa America, μέχρι και τον τελικό στις 13 Ιουλίου, μεταδίδονται ζωντανά από το ΑΝΤ1+ και τον ΑΝΤ1.

Οι 24 αγώνες της πρώτης φάσης του Copa America θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας τα 9 από τα 24 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής και της Βραζιλίας.


Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Γιώργος Ανανίδας.

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.



Ειδήσεις σήμερα:

Euro 2024: Η Πορτογαλία στους “8” με ήρωα τον Ντιόγκο Κόστα

Φωτιές: Ολονύχτια μάχη σε Κω, Χίο και Ηράκλειο

Copa America: Ο Παναμάς έκανε δεύτερη σερί νίκη


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)Σήμερα 07:36 | Ειδήσεις

Τι είπαν στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" οι Κωνστανία Δημογλίδου, ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, σχετικά με το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Λασίθι: Παραδόθηκε ο δράστης του θανάσιμου πυροβολισμού - Ήταν μπατζανάκης του θύματοςΣήμερα 06:47 | Ειδήσεις

Πώς συνέβη το μοιραίο περιστατικό που στοίχισε τη ζωή του 36χρονου πατέρα ενός μικρού παιδιού από τα χέρια του μπατζανάκη του. 

Φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εθελοντές Υμηττού: Αν δεν παρεμβαίναμε έγκαιρα... (βίντεο)Σήμερα 08:44 | Ειδήσεις

Τι είπαν οι εθελοντές ήρωες της πρώτης γραμμής οι οποίοι, μαζί με το Πυροσβεστικό Σώμα, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στον αγώνα του περιορισμού της πυρκαγιάς.

Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”Σήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Μετά από 14 χρόνια των Συντηρητικών στην εξουσία, οι δημοσκοπήσεις εδώ και καιρό, δείχνουν τους Εργατικούς να προηγούνται στην εκλογική μάχη. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εθελοντές Υμηττού: Αν δεν παρεμβαίναμε έγκαιρα... (βίντεο)09:03Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις08:50Προολυμπιακό Τουρνουά - Γκάλης: Αν παίζαμε μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...08:36Συμβούλιο της Επικρατείας: Μετακομίζει από το Αρσάκειο08:23Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)08:10Εορτολόγιο - 4 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:57Κύπρος: Άνδρας σκότωσε τον κουνιάδο του μετά από καυγά07:43Αυστραλία: Διαδηλωτές κρέμασαν πανό υπέρ της Παλαιστίνης στην οροφή του κοινοβουλίου (βίντεο)07:30Βρεφονηπιακοί σταθμοί ΔΥΠΑ: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων07:17Λασίθι: Παραδόθηκε ο δράστης του θανάσιμου πυροβολισμού - Ήταν μπατζανάκης του θύματος07:04Κάρυστος – Ενδοοικογενειακή βία: Γυναίκα κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό από τον άντρα της06:50Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”06:37ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη06:10Αυστραλία: Αγνοείται 12χρονος μετά από επίθεση κροκόδειλου00:00Ινδονησία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε στομάχι πύθωνα23:49Κρήτη: Έκρυβε χασίσι σε... μάσκα μαλλιών (εικόνες)23:38Συνέδριο Economist - Κασσελάκης: Είμαι περήφανος για την δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές23:27Wimbledon: Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στον 3ο γύρο23:14Προολυμπιακό: “Σαρωτική” Εθνική επικράτησε της Δομινικανής Δημοκρατίας23:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο