LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2024 06:46 | Ανανέωση: 30 Ιουνίου 2024 07:02

Copa America 2024: Ο Καναδάς προκρίθηκε κι “έγραψε” Ιστορία

Στα προημιτελικά του Copa America πέρασε ο Καναδάς, περνώντας το «εμπόδιο» της Χιλής και πήρε την ιστορική του πρόκριση.

Copa America - Καναδάς - Χιλή

Του Γιώργου Ανανίδα

Σε ένα ματς με ελάχιστο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον και φάσεις, όπου τα φάουλ και οι διαπληκτισμοί αντικατέστησαν την ουσία, ο Καναδάς έμεινε στο μηδέν κόντρα στη Χιλή, αποτέλεσμα που του επέφερε την πρόκριση.

Copa America - Καναδάς - Χιλή

Η «Λα Ρόχα» είχε πρώτη μία καλή στιγμή στο ματς, με τον Νταβίλα να επιχειρεί δύο αισιόδοξα σουτ στο 21’ και το 23’, αστοχώντας σε αμφότερα.

Όλα γύρισαν «τούμπα» στο ματς, όταν στο 27’ ο Σουάσο δέχθηκε μία μάλλον αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ομάδα του Ρικάρντο Γκαρέκα έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες.


Ο Καναδάς πήγε συμβατικά και δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον το αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο 38’ ήρθε η πρώτη του ευκαιρία στο ματς, ενώ στο 42’ ο Άριας αρνήθηκε δις το 1-0 στους «κόκκινους». Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αδιάφορο, μιας και οι μεγάλες φάσεις ελαχιστοποιήθηκαν. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Καναδά ήρθε στο 66’ και η επόμενη πάλι στο 83’, χωρίς κάποια να είναι κλασική.

Η ομάδα του Τζέσι Μαρς σκόραρε τελικά στο 90+2’, μόνο που ο Ολουγουασέγι ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε άμεσα. Κρατώντας το μηδέν μέχρι το τέλος, ο Καναδάς προκρίθηκε στα προημιτελικά, στην πρώτη συμμετοχή της ιστορίας του στο Copa America.


Η 3η αγωνιστική του Β’ ομίλου παίρνει σειρά τώρα με τις αναμετρήσεις Μεξικό – Εκουαδόρ και Τζαμάικα – Βενεζουέλα να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον. Περισσότερο το πρώτο, όπου θα κριθεί ποιος προκρίνεται μαζί με τη Βενεζουέλα.

Copa America - Καναδάς - Χιλή

Και τα δύο ματς θα προβληθούν και θα μεταδοθούν ζωντανά μόνο από το ΑΝΤ1+.

Όλοι οι αγώνες του Copa America, μέχρι και τον τελικό στις 13 Ιουλίου, μεταδίδονται ζωντανά από το ΑΝΤ1+ και τον ΑΝΤ1.

Οι 24 αγώνες της πρώτης φάσης του Copa America θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας τα 9 από τα 24 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Γιώργος Ανανίδας.

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.

Ειδήσεις σήμερα:

Euro 2024: Η Γερμανία άνετα στους “16”

Φωτιά στη Σέριφο: Πύρινο μέτωπο χιλιομέτρων και εκκενώσεις οικισμών (εικόνες)

Φωτιά στην Πάρνηθα: Διάσπαρτες εστίες και ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα σε Κω και ΧίοΣήμερα 07:56 | Ειδήσεις

Ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας οι ρίψεις νερού από τα αεροσκάφη, με την εικόνα των πυρκαγιών να αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.

Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”Σήμερα 07:42 | Ειδήσεις

Το παιδί που νοσηλεύτηκε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πατέρα του, έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες των στενών συγγενών του.

Missing alert για την εξαφάνιση 3 παιδιώνΣήμερα 06:28 | Ειδήσεις

Τρία παιδιά, ηλικίας 10-13 ετών, εξαφανίστηκαν ταυτόχρονα από δομή φιλοξενίας στο νησί της Ρόδου προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές.

Καιρός: Ζέστη και τοπικές βροχές την ΤρίτηΧθες 16:16 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι βροχοπτώσεις. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκία: Μεταμεσονύχτιος ανασχηματισμός08:37Φωτιά στη Χίο – Copernicus: Χιλιάδες στρέμματα παραδόθηκαν στις φλόγες08:24Φωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα σε Κω και Χίο08:10Εορτολόγιο - 2 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:57Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”07:44ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη 07:30Missing alert για την εξαφάνιση 3 παιδιών07:17Copa America: Ο Παναμάς έκανε δεύτερη σερί νίκη (βίντεο)07:03Copa America: Η Ουρουγουάη στα προημιτελικά με το απόλυτο νικών (βίντεο)06:50Φωτιές: Ολονύχτια μάχη σε Κω, Χίο και Ηράκλειο06:36Euro 2024: Η Πορτογαλία στους “8” με ήρωα τον Ντιόγκο Κόστα06:23Καιρός: Ζέστη και τοπικές βροχές την Τρίτη06:09Βατικανό: Απαγόρευσε τα εμφανή τατουάζ στους εργαζόμενους23:59Ίαν ΜακΚέλεν: Δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του μετά την πτώση του από τη σκηνή23:47Γιατρός κατήγγειλε ξυλοδαρμό ηλικιωμένων από τον γιο τους23:35Καβάλα: Νεκρός 29χρονος λουόμενος στη θαλάσσια περιοχή Κεραμωτής23:22Τουρκία - Αρχηγός αντιπολίτευσης για Κυπριακό: Πρέπει να δείξουμε θάρρος 23:08Σαμαράς - Καραμανλής: Kριτική για την κυβερνητική πολιτική στις ομιλίες τους (εικόνες)22:55Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Ο Τραμπ έχει ασυλία για τις πράξεις του ως πρόεδρος22:41Φωτιά στην Χίο: Σύλληψη άνδρα για την πυρκαγιά22:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο