LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 15 Ιουνίου 2024 14:57

Παναθηναϊκος - Ναν: Το φραστικό επεισόδιο, η δικογραφία και η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο σταρ του Παναθηναϊκού φέρεται  να έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα φραστικό επεισόδιο με τη σύντροφό του. 

Κέντρικ Ναν

Ο άσσος του Παναθηναϊκού Κέντρικ Ναν χθες ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης των Πρασίνων στο ΟΑΚΆ. Μάλιστα, παρά τον τραυματισμό του στα δόντια συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι το τέλος και σήκωσε μαζί με τους συμπαίκτες του το τρόπαιο. 

Σήμερα όμως, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ναν  φέρεται  να έχει πρωταγωνιστήσει σε  ένα φραστικό επεισόδιο με τη σύντροφό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν  πως η αστυνομία ειδοποιήθηκε από έναν γείτονα του μπασκετμπολίστα, ο οποίος άκουσε τις φωνές της γυναίκας που διαμαρτυρόταν ότι ο Αμερικανός γκαρντ  την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι. 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ζήτησαν αρχικά από τη γυναίκα να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Εκείνη δεν θέλησε να προβεί σε κάποια καταγγελία για το τι συνέβη. Στο Αστυνομικό Τμήμα βρέθηκε  και ο μπασκετμπολίστας. 

Με εντολή εισαγγελέα σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, όμως δεν υπήρξε σύλληψη ούτε απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του μπασκετμπολίστα, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα.

Πάντως, λίγο μετά την αποχώρησή του από το Αστυνομικό Τμήμα, ο Κέντρικ Ναν προχώρησε σε μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα όπου φαίνεται μαζί με τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα με λεζάντα τη φράση «κανείς δεν είπε ποτέ ότι θα ήταν εύκολο».

 Κέντρικ Ναν - Ανάρτηση

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ - Δουδωνής στον ΑΝΤ1: Ο Ανδρουλάκης ανέλαβε το κόμμα στο 8% και τώρα είναι στο 13% (βίντεο)

Άργος – Καταγγελία: Την βίαζαν τα ξαδέρφια της από τα 5 της χρόνια

Σέρφερ έγραψε με πέτρες “βοήθεια” και σώθηκε - Είχε αποκλειστεί σε παραλία (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Έκτακτο βοήθημα σε συνταξιούχους - Τα Σκόπια δεν μπορεί να παίζουν με την ΑθήναΣήμερα 10:50 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός, σε συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου, για την οικονομία, την ακρίβεια, την ενδοοικογενειακή βία, αλλά και για τα εθνικά θέματα.

Χαλάνδρι: Φωτιά σε αποθήκη ξυλείας (βίντεο)Σήμερα 13:00 | Ειδήσεις

Δεκάδες πυροσβέστες και εθελοντές έσπευσαν επί τόπου και ρίχτηκαν στην μάχη με τις φλόγες, που πήραν διαστάσεις λόγω των υλικών.

Απόστολος Λύτρας: Προφυλακίστηκε ο ποινικολόγοςΣήμερα 11:39 | Ειδήσεις

Την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα αποφάσισε ο Εισαγγελέας Εκτέλεσης Ποινών, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο δικηγόρος για πτυχές της υπόθεσης ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Ενδοοικογενειακή βία: 13 νέα μέτρα για προστασία των θυμάτωνΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Φλωρίδης για τις αλλαγές στο πλαίσιο. Στοιχεία - σοκ απο τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για 73 συλλήψεις σε μία ημέρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γεραπετρίτης: Καθήκον της Ευρώπης η φιλοξενία τραυματισμένων παιδιών της Γάζας14:20Δραπετσώνα: Μαχαίρωσε τον θείο του και εξαφανίστηκε14:06Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης δίνει ένα ακόμη pass ως επίδομα στους συνταξιούχους13:53Λάρισα: Επιχειρηματίας κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανήλικης εκπαιδευόμενης13:39Λαμία: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα αγρότης που πήγε να τη σβήσει13:26Αγία Σοφία: Η Τουρκία δημιούργησε “ψηφιακό δίδυμο” του ναού (εικόνες)13:12Χαλάνδρι: Φωτιά σε αποθήκη ξυλείας (βίντεο)13:00Γάζα: Οι Ισραηλινοί προχωρούν πιο βαθιά στη Ράφα, βομβαρδίζοντας καταυλισμούς (βίντεο)12:47Ραφήνα: Πέθανε 19χρονος ποδοσφαιριστής της Τριγλίας12:33Ενδοοικογενειακή βία: 13 νέα μέτρα για προστασία των θυμάτων12:20Φωτιά - Ερμιονίδα: Μήνυμα 112 για εκκένωση οικισμών, λόγω αναζωπυρώσεων12:06Αγίου Πνεύματος: Πώς αμείβεται η αργία11:53Απόστολος Λύτρας: Προφυλακίστηκε ο ποινικολόγος11:39Σαμαράς - Καραμανλής: Κοινή εμφάνιση των πρώην Πρωθυπουργών11:26Έκλεψε τον γιο του και τον χτύπησε με κατσαρόλα11:13Πάτρα: 15χρονος “έστειλε” στο νοσοκομείο συνομήλικό του11:00Μητσοτάκης: Έκτακτο βοήθημα σε συνταξιούχους - Τα Σκόπια δεν μπορεί να παίζουν με την Αθήνα10:48Ενδοοικογενειακή βία - Φλωρίδης: “Βραχιολάκι” σε δράστες υπό επιτήρηση10:35Πόθεν έσχες: Νέα παράταση υποβολής δηλώσεων10:22Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Η Anne Teresa de Keersmaeker στο Ηρώδειο10:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο