LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Μαΐου 2024 22:22

Ρολάν Γκαρός: Η Σάκκαρη ηττήθηκε και αποκλείστηκε

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με ανατροπή, 2-1 , από την Γαλλίδα Βαρβάρα Γκρατσέβα και αποκλείστηκε πολύ νωρίς από το Ρολάν Γκαρός.

Μαρία Σάκκαρη - Ρολάν Γκαρός

Παρότι προηγήθηκε με 1-0 (6-3) επί της Βαρβάρα Γκρατσέβα, η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με ανατροπή, 2-1 (6-4, 6-3), από την Γαλλίδα (νο 82 στον κόσμο) και αποκλείστηκε πολύ νωρίς από το Ρολάν Γκαρός.

Μέσα σε 2 ώρες και 13 λεπτά η 23χρονη Γκρατσέβα έθεσε νοκ άουτ την Σάκκαρη, βγάζοντάς την εκτός στην πρεμιέρα της στο τουρνουά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Η Σάκκαρη τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει καθόλου καλά σε Grand Slam και είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε τελευταία κορυφαία τουρνουά μετρά τέσσερις πρώτους γύρους και έναν δεύτερο, ενώ πέρα από τον τρίτο γύρο πήγε μόνο στο Australian Open του 2022.

Με 6-4, 6-3 απάντησε η Γκρατσέβα στο προβάδισμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, πετυχαίνοντας μία μεγάλη νίκη που την φέρνει στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης του κορυφαίου Grand Slam στο χώμα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (νο 7 στην WTA) μετά το πολύ καλό της ξεκίνημα υπέστη αδικαιολόγητη καθίζηση και παρότι στο δεύτερο κατάφερε να μετατρέψει το εις βάρος της 4-1 σε 4-4, εντούτοις ηττήθηκε με 6-4 και στο τρίτο σετ δεν... εμφανίστηκε στο κορτ.

Η Γκρατσέβα κατάφερε να πάρει «εκδίκηση» από την Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της στο Master της Ρώμης, παίζοντας με αρκετή υπομονή και πάθος απέναντι στην κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών στην Ελλάδα, η οποία ήταν νευρική κι έκανε παιδαριώδη λάθη.

Χαρακτηριστικό δείγμα της νευρικότητας της στο δεύτερο και στο τρίτο σετ ήταν τα 4 διπλά λάθη που έκανε και τα πολύ χαμηλά ποσοστά στο πρώτο και στο δεύτερο σερβίς της σε σχέση με το πρώτο σετ που κέρδισε άνετα με 6-3.

Ειδήσεις σήμερα: 

Euroleague - Παναθηναϊκός: Πλήθος κόσμου για την υποδοχή του “επτάστερου” (βίντεο) 

F-35: Οι κρυφές προσπάθειες της Τουρκίας για “επιστροφή” στο πρόγραμμα, το lobbying επί πληρωμή και η... εγγονή του Μπάιντεν

Μητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Ο λαϊκισμός δεν είναι η απάντηση στα προβλήματα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο