LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Μαΐου 2024 08:52

Σκιάθος: Έριξε καυστικό υγρό σε αυτοκίνητα

Σειρά αυτοκινήτων έκαψε ένας άνδρας στη Σκιάθο, ενώ…επιτέθηκε και με αιχμηρό αντικείμενο.

Περιπολικό - Αστυνομια

Οι προσωπικές και οικονομικές διαφορές που είχε με τον ιδιοκτήτη επιχείρησης ενοικιαζόμενων οχημάτων στη Σκιάθο, «όπλισε» το χέρι ενός 55χρονου, που προκάλεσε φθορές σε 10 αυτοκίνητα, στα οποία έριξε καυστικό υγρό και προκάλεσε φθορές με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 55χρονος που ομολόγησε την πράξη του κατηγορήθηκε ότι μεταξύ 8 – 26 Σεπτεμβρίου του 2020, λόγω προσωπικών και οικονομικών διαφορών που είχε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ενοικιαζόμενων οχημάτων, προκάλεσε φθορές σε 10 αυτοκίνητα, ρίχνοντας καυστικό υγρό στο αμάξωμα και χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, με το οποίο προκάλεσε επιπλέον φθορές.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες και βιντεοληπτικό υλικό, ταυτοποίησαν τον δράστη, ο οποίος χθες δικάστηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε 4 χρόνια φυλάκισης με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Δράστης και θύμα ήταν παιδικοί φίλοι και ο δεύτερος φέρεται να χάρισε κοντέϊνερ ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου, το οποίο φιλοξενούσε στο κτήμα του. Ο δράστης όταν ρώτησε γιατί χάρισε ο φίλος του ένα περιουσιακό του στοιχείο χωρίς να τον ρωτήσει του απάντησε πως «αν το θες πίσω θα μου δώσεις 200 ευρώ για να το φέρω». Ο κατηγορούμενος που δήλωσε μετανιωμένος καθώς θα πληρώσει και 38.000 ευρώ για τις ζημιές, ανέφερε ότι «θόλωσε» και θέλησε να εκδικηθεί.

Πηγή: gegonota.news

Ειδήσεις σήμερα:

antenna.gr: Εδώ, τίποτα δεν ανεβαίνει στην τύχη

Βάρδα: Νεκρή η γυναίκα που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα

Euroleague - Παναθηναϊκός: Οπαδοί της Φενέρ έβρισαν τον Αταμάν στο Βερολίνο (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στα Πατήσια: Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα (εικόνες)Σήμερα 07:33 | Ειδήσεις

Εκτός από το κτήριο, από την φωτιά κάηκαν ολοσχερώς 2 αυτοκίνητα, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε 8 οχήματα.

Θεσσαλονίκη: Ιστιοπλόος που αγνοείτο εντοπίστηκε σώοςΣήμερα 06:59 | Ειδήσεις

Σε ποιο σημείο του Θερμαϊκού Κόλπου είχαν χαθεί τα ίχνη του αθλητή και πώς η κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος οδήγησε στην έγκαιρη εύρεσή του.

Τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ και ασφάλιστρα: Ενιαία εφαρμογή θα εντοπίζει τους οφειλέτεςΣήμερα 07:26 | Ειδήσεις

Πρόστιμα, ενστάσεις αλλά και συνολική παρακολούθηση των οφειλών του οχήματος ανά πάσα στιγμή, περιλαμβάνει το νέο ψηφιακό σύστημα ελέγχου.

Μέση Ανατολή: Νέα πυρά μεταξύ Λιβανικής Χεζμπολά και ΙσραήλΣήμερα 06:40 | Ειδήσεις

Πώς ο θάνατος σημαντικού στελέχους του στρατιωτικού της βραχίονα, σε ισραηλινό βομβαρδισμό στην Τζουαΐγια, "έριξε λάδι στη φωτιά" στις συρράξεις.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στα Πατήσια: Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα (εικόνες)08:05Χαλκιδική: Ηλικιωμένος οδήγησε 11χρονη στο σπίτι του και την παρενόχλησε σεξουαλικά07:51Τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ και ασφάλιστρα: Ενιαία εφαρμογή θα εντοπίζει τους οφειλέτες07:38ΗΠΑ: Ένοπλη επίθεση σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στο Μίσιγκαν (βίντεο)07:24Έρευνες: Μικροπλαστικα εντοπίστηκαν στο σπέρμα πολλών ανδρών07:10Θεσσαλονίκη: Ιστιοπλόος που αγνοείτο εντοπίστηκε σώος06:56Μέση Ανατολή: Νέα πυρά μεταξύ Λιβανικής Χεζμπολά και Ισραήλ06:42Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα: Η ιστορία της γιορτής της πατρότητας06:28Εορτολόγιο - 16 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:14Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Κυριακή06:00Euro 2024: Η Ιταλία κέρδισε με ανατροπή την Αλβανία (εικόνες)23:59Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση για τα νομικά πρόσωπα23:45Κάτω Πατήσια: Φωτιά σε διαμέρισμα - Απεγκλωβισμός ατόμων από την Πυροσβεστική23:31Πέθανε ο Κέβιν Κάμπελ23:17Ουκρανία: Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Ρωσία για απαγωγή παιδιών και παράνομες υιοθεσίες23:05Στεφανίδη: Η έκκληση στον Μητσοτάκη και η παρέμβαση Λιβάνιου22:50Athens Pride 2024: Χρώματα και συνθήματα στην παρέλαση υπερηφάνειας (εικόνες)22:36Η Σακελλαροπούλου ανακηρύχθηκε επίτιμη δημότης της Κάσου22:22Ρέθυμνο: Νεκρός βρέθηκε καπετάνιος σε πλοίο22:07TikTok: Πως ευθύνεται για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη21:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο