LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 07 Απριλίου 2024 22:27

ΕΝΦΙΑ: Ξεκίνησε η ανάρτηση των νέων εκκαθαριστικών

Πώς μπορούν να δουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ.

ΕΝΦΙΑ - Ακίνητα - φόρος - φόροι

Ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να δουν το ποσό της εκκαθάρισης, στον προσωπικό τους λογαριασμό (myAADΕ) στην ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ.

Η ανάρτηση των εκκαθαριστικών ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα ενώ όσοι έχουν κατεβάσει στο κινητό τους την εφαρμογή myAADEapp μπορούν να δουν το νέο λογαριασμό του φόρου ακινήτων.

Η πληρωμή του Φόρου θα πραγματοποιηθεί σε 11 δόσεις με την πρώτη στις 30 Απριλίου και την τελευταία στις 28 Φεβρουαρίου του 2025.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρόδος – οπαδική βία: Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα ποδοσφαίρου (βίντεο)

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: “στο φως” η ψυχιατρική διάγνωση του 39χρονου

Ερέτρια: άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τουςΣήμερα 07:48 | Ειδήσεις

«Όλα γίνονται με την ανοχή του σχολείου», καταγγέλλει μητέρα μαθήτριας. Δέχομαι απειλητικά και υβριστικά μηνύματα, δήλωσε ο δικηγόρος των θυμάτων.

Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο ΚάιροΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι δεν διαθέτει αποθέματα καυσίμων για τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στη Γάζα και κάλεσε το Ισραήλ να ανοίξει αμέσως δύο σημεία διέλευσης.

Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί σε εταιρεία εμπορίας χρυσού (βίντεο)Σήμερα 08:46 | Ειδήσεις

Οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλευθήκαν το γεγονός ότι το κατάστημα ήταν κλειστό λόγω της αργίας του Πάσχα. Πως παραβίασαν την εταιρεία. 

Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να το σταματήσω, να πω όχιΣήμερα 09:26 | Ειδήσεις

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς, κατέθεσε εχθές στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ενώπιον του Ντόναλντ Τραμπ, στην ποινική δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.


 


 




Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ναυάγιο” – Ζάκυνθος: Παραμένει κλειστό και φέτος12:02Πύργος: Χτύπησε την έγκυο πρώην σύζυγό του11:49Κωνσταντινούπολη: Boeing προσγειώθηκε με την “κοιλιά” αφού δεν άνοιξαν οι τροχοί (εικόνες)11:35Γάζα - Φοιτητές: Εξαπλώνεται στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια το κύμα αντιπολεμικών κινητοποιήσεων11:21Γαλλία: Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει στη Μασσαλία (βίντεο)11:07Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” με 80 κιλά κάνναβης (εικόνες)10:54Τρίκαλα: Έπαθε ανακοπή και καρφώθηκε σε κολώνα10:41Κορονοϊός: Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο10:27Ηράκλειο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Γάλλου που παρέσυρε κι εγκατέλειψε παιδάκι10:13Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο Κάιρο10:00Ευρωεκλογές 2024 – Λατινοπούλου: Η Ελλάδα και η Ευρώπη ισλαμοποιούνται09:46Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να το σταματήσω, να πω όχι09:33Κλιματική κρίση: Ρεκόρ ζέστης τον Απρίλιο09:19Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν ανανέωσε με το “τριφύλλι”09:06Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί σε εταιρεία εμπορίας χρυσού (βίντεο)08:52ΑΑΔΕ: Πόσοι πιάστηκαν στη “δαγκάνα” των τεκμηρίων08:38Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 7χρονο κοριτσάκι08:25“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου08:11Πέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τους07:58Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”07:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο