LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 08 Μαΐου 2024 10:07

Ηράκλειο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Γάλλου που παρέσυρε κι εγκατέλειψε παιδάκι

Έστειλε την 28χρονη σύζυγό του με το μωρό τους να παραδώσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για να συλληφθεί η ίδια από τους αστυνομικούς.

Περιπολικό - ασθενοφόροι - ΔΙΑΣ

Απίστευτη εξέλιξη που αγγίζει τα όρια κινηματογραφικής ταινίας έχει η επιχείρηση της Τροχαίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο και το λιμάνι του Ηρακλείου για τη σύλληψη του Γάλλου υπηκόου τραυμάτισε και εγκατέλειψε αβοήθητο το 8χρονο αγοράκι στο δάσος του Ρούβα.

Τα στοιχεία του αυτοκινήτου που προκάλεσε το ατύχημα ανήμερα του Πάσχα, ήταν γνωστά στις αρχές, που επικοινώνησαν με την εταιρία η οποία είχε ενοικιάσει το αυτοκίνητο όχημα σε ένα ζευγάρι, το οποίο έκανε διακοπές στην Κρήτη μαζί με το λίγων μηνών παιδάκι τους.

Η αναχώρηση τους και η παράδοση του αυτοκινήτου είχε προγραμματιστεί να γίνει στο αεροδρόμιο όπου όμως έστησαν στήσει καρτέρι αστυνομικοί περιμένοντας τον υπαίτιο οδηγό. Ο ίδιος ωστόσο δεν έχει το θάρρος να εμφανιστεί. Έστειλε την 28χρονη σύζυγό του με το μωρό τους να παραδώσει το αυτοκίνητο για να συλληφθεί η ίδια από τους αστυνομικούς.

Ο Γάλλος που οδηγούσε το ενοικιαζόμενο όχημα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γονέων του 8χρονου αγοριού που τραυματίστηκε, δεν εμφανίστηκε καν στο αεροδρόμιο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει στηθεί κλοιός στα λιμάνια, τόσο του Ηράκλειου όσο και του Πειραιά.

Σαστισμένη από την τροπή που πήρε η υπόθεση, η 28χρονη σύζυγος του 45χρνου με το μωρό αγκαλιά, έχει οδηγηθεί αρχικά στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου. Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται να της εξηγούν πως συλλαμβάνεται και η ίδια αφού το μισθωτήριο έχει γίνει στο δικό της όνομα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑ

Πέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τους

Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραΐσι: Αναζητείται ελικόπτερο της συνοδείας του προέδρουΣήμερα 16:13 | Ειδήσεις

Το ελικόπτερο φέρεται να εμπλέκεται σε ατύχημα στην επαρχία του ανατολικού Αζερμπαϊτζάν.

Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι ΕυρωεκλογέςΣήμερα 15:47 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός μίλησε σε συνέντευξή του για τη νέα κανονικότητα με την Τουρκία και διαμήνυσε σε Αλβανία και Σκόπια ότι ο ευρωπαϊκός τους δρόμος περνάει από την Ελλάδα 

Μαρούσι: Μαρτυρίες από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στον ΗΣΑΠΣήμερα 18:36 | Ειδήσεις

Άγνωστα άτομα φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες επιτέθηκαν σε τέσσερις ανήλικους τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο έναν 14χρονο στο πόδι.

Λ. Αλεξάνδρας: Ένταση με οπαδούς του Παναθηναϊκού και αστυνομικούς (βίντεο)Σήμερα 18:56 | Ειδήσεις

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης της ομάδας πριν από το μεγάλο ντέρμπι "αιωνίων" ενάντια στον Ολυμπιακό. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Περιστέρι: Επικράτησε του Κολοσσού και προκρίθηκε στους ημιτελικούς19:55Μαρούσι: Μαρτυρίες από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στον ΗΣΑΠ19:41Σαουδική Αραβία: Ανησυχία για την υγεία του βασιλιά 19:28Λ. Αλεξάνδρας: Ένταση με οπαδούς του Παναθηναϊκού και αστυνομικούς (βίντεο)19:14“Ψυχοκόρες”: Τα νέα επεισόδια είναι συγκλονιστικά (βίντεο)18:59Θεσσαλονίκη - ΠΑΟΚ: Συνελήφθη οπαδός του με σπαθί18:45Ρούλα Πισπιρίγκου: Πουλήθηκε το σπίτι της στην Πάτρα18:31Θεσσαλονίκη - ΠΑΟΚ: Οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα18:17Μαύρη Θάλασσα: Η Ουκρανία κατέστρεψε ρωσικό ναρκαλιευτικό 18:02ΟΟΣΑ: Αύξηση του παγκόσμιου ΑΕΠ θα επιφέρει η δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη17:48Καιρός: Αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές την Δευτέρα17:33Γιατί έρχεται αφρικανική σκόνη στην Ευρώπη;17:19Λαμία: Τύπωσε... κηδειόχαρτα για να βρει ποιος τον “κάρφωσε” (εικόνες)17:05Θεσσαλονίκη: Σε αστυνομικό κλοιό η Καμάρα ενόψει συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ (εικόνες)16:50Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 156 σημεία16:35Ιράν - Ραΐσι: Αναζητείται ελικόπτερο της συνοδείας του προέδρου16:21Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι Ευρωεκλογές16:09Κρήτη - Σύλληψη 5 ατόμων: Ρήμαζαν σπίτια και είχαν λεία χιλιάδων ευρώ 15:55Γάζα: Εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί - Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις15:41Τροχαίο - Εύβοια: Αυτοκίνητο τούμπαρε σε κεντρικό δρόμο (εικόνες)15:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο