LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 02 Απριλίου 2024 20:41

Ελβέτια: Συντριβή ελικοπτέρου με νεκρούς

Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο πιλότος, ένας οδηγός βουνού και τέσσερις πελάτες του.

AP - Άλπεις - ελικόπτερο

(εικόνα αρχείου)

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τόσοι τραυματίστηκαν όταν ελικόπτερο συνετρίβη στην κορυφή του όρους Πτι Κομπέν, στη νοτιοδυτική Ελβετία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Αφού έφτασε στην κορυφή του βουνού αυτού, σε ύψος 3.668 μέτρων, για άγνωστους ακόμη λόγους το ελικόπτερο γλίστρησε στη βορινή πλαγιά, όπως ανέφερε η αστυνομία του καντονιού Βαλέ.

Εκτός από τον πιλότο στο ελικόπτερο επέβαιναν ένας οδηγός βουνού και οι τέσσερις πελάτες του. Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα έγινε στην πίστα προσγείωσης, ενώ οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο ετοιμάζονταν να αποβιβαστούν από αυτό με τα σκι τους για κατεβούν την πλαγιά.

Επτά ελικόπτερα διάσωσης έσπευσαν στην περιοχή. Οι τραυματίες εντοπίστηκαν γρήγορα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σιόν. Οι άλλοι τρεις επιβάτες εντοπίστηκαν νεκροί.

Η ελβετική Υπηρεσία Ερευνών Ασφάλειας ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Χθες Δευτέρα, τρεις άνθρωποι μεταξύ των οποίων και ένας 15χρονος Αμερικανός, σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα στο Τσερμάτ, στο ίδιο καντόνι.

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Την σκότωσε μόλις τον είχε καταγγείλει

“Rolex -Gate” στο Περού: Κυβερνητική παραίτηση εν μέσω του σκανδάλου

Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τουςΣήμερα 07:48 | Ειδήσεις

«Όλα γίνονται με την ανοχή του σχολείου», καταγγέλλει μητέρα μαθήτριας. Δέχομαι απειλητικά και υβριστικά μηνύματα, δήλωσε ο δικηγόρος των θυμάτων.

Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο ΚάιροΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι δεν διαθέτει αποθέματα καυσίμων για τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στη Γάζα και κάλεσε το Ισραήλ να ανοίξει αμέσως δύο σημεία διέλευσης.

Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί σε εταιρεία εμπορίας χρυσού (βίντεο)Σήμερα 08:46 | Ειδήσεις

Οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλευθήκαν το γεγονός ότι το κατάστημα ήταν κλειστό λόγω της αργίας του Πάσχα. Πως παραβίασαν την εταιρεία. 

Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να το σταματήσω, να πω όχιΣήμερα 09:26 | Ειδήσεις

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς, κατέθεσε εχθές στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ενώπιον του Ντόναλντ Τραμπ, στην ποινική δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.


 


 




Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη για την εξέλιξη της υγείας του (βίντεο)12:28“Ο Πρώτος από εμάς”: Χωρισμοί και ανατροπές στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:15“Ναυάγιο” – Ζάκυνθος: Παραμένει κλειστό και φέτος12:02Πύργος: Χτύπησε την έγκυο πρώην σύζυγό του11:49Κωνσταντινούπολη: Boeing προσγειώθηκε με την “κοιλιά” αφού δεν άνοιξαν οι τροχοί (εικόνες)11:35Γάζα - Φοιτητές: Εξαπλώνεται στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια το κύμα αντιπολεμικών κινητοποιήσεων11:21Γαλλία: Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει στη Μασσαλία (βίντεο)11:07Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” με 80 κιλά κάνναβης (εικόνες)10:54Τρίκαλα: Έπαθε ανακοπή και καρφώθηκε σε κολώνα10:41Κορονοϊός: Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο10:27Ηράκλειο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Γάλλου που παρέσυρε κι εγκατέλειψε παιδάκι10:13Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο Κάιρο10:00Ευρωεκλογές 2024 – Λατινοπούλου: Η Ελλάδα και η Ευρώπη ισλαμοποιούνται09:46Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να το σταματήσω, να πω όχι09:33Κλιματική κρίση: Ρεκόρ ζέστης τον Απρίλιο09:19Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν ανανέωσε με το “τριφύλλι”09:06Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί σε εταιρεία εμπορίας χρυσού (βίντεο)08:52ΑΑΔΕ: Πόσοι πιάστηκαν στη “δαγκάνα” των τεκμηρίων08:38Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 7χρονο κοριτσάκι08:25“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου08:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο