LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 20 Μαρτίου 2024 08:03

Οδηγός σχολικού άρπαξε παιδί από τον λαιμό επειδή... γελούσε (βίντεο)

Σκηνές τρόμου και βίας έζησαν τα παιδιά στο σχολικό λεωφορείο, ο οδηγός του οποίου άρπαξε έναν 13χρονο από τον λαιμό.

ΗΠΑ - Σχολικό - οδηγός - παιδί

Στιγμές τρόμου βίωσαν μαθητές σε σχολείο στο Μιζούρι όταν ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου στο οποίο είχαν επιβιβαστεί επιτέθηκε σε συμμαθητή τους τον οποίο άρπαξε στον λαιμό.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 67χρονος οδηγός, ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκαναν τα παιδιά και τους φώναξε «καθίστε κάτω ή θα σας πλακώσω στο ξύλο».

Τότε ο 13χρονος φέρεται να του απάντησε «δεν μπορείς να με αγγίξεις» με τον 67χρονο στη συνέχεια να του ορμάει και να τον χτυπάει με γροθιές.

Ο 13χρονος σύμφωνα με τους γονείς του, επέστρεψε σπίτι του με αμυχές στο πρόσωπο και τραύματα στον λαιμό από την επίθεση του 67χρονου οδηγού.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "μαμά μου επιτέθηκε ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου. Πήγε να με πνίξει και μου έριξε πολλές γροθιές". Κανένα παιδί δεν θα πρέπει να το περάσει αυτό» δήλωσε η μητέρα του 13χρονου.

Ο 67χρονος, μάλιστα, αφού χτύπησε το παιδί, στη συνέχεια έφυγε από το σχολείο με το σχολικό λεωφορείο γεμάτο μαθητές που τρομαγμένοι καλούσαν την αστυνομία μέχρι τελικά αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Μετά τη σύλληψη του 67χρονου οδηγού και τις κατηγορίες για επίθεση που του απαγγέλθηκαν, η διοίκηση του σχολείου ανακοίνωσε την απόλυσή του.

Ειδήσεις σήμερα:

Εαρινή ισημερία 2024: Η πρώτη ημέρα της άνοιξης

Τέμπη - Μαρινάκης: Πολιτικές “βδέλλες” εκμεταλλεύονται συγγενείς θυμάτων για πολιτικά οφέλη

Φωτιά στην Νέα Ιωνία: Εγκλωβισμός ενοίκου σε μπαλκόνι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Χθες 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσειςΧθες 20:20 | Ειδήσεις

Η Κομισιόν και η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη. Το ψάξιμο Ράμα για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα και οι «πόρτες» που «έφαγε».

Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- ΣιφάΧθες 21:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες πτώματα έχουν βρεθεί σε επτά ομαδικούς τάφους στη Γάζα.

Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)Χθες 19:24 | Ειδήσεις

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων τόνισε ότι ο στατιστικός κίνδυνος εκδήλωσης παρενεργειών ήταν εξαρχής πολύ χαμηλός.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euroleague: Ο Ολυμπιακός στο Final 4 μετά το θρίλερ με την Μπαρτσελόνα23:59Βόρεια Μακεδονία – διπλές εκλογές: Μεγάλο προβάδισμα της δεξιάς παράταξης (εικόνες)23:44Τελικό Κυπέλλου με φιλάθλους ζητεί ο Άρης23:30Γκρέτα Τούνμπεργκ: “έφαγε” πρόστιμο γιατί απέκλεισε την είσοδο κοινοβουλίου23:19Euroleague: Η Φενερμπαχτσέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final 423:05Βουλή: Φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού (εικόνες)22:52Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κάνει πρεμιέρα στις λαϊκές αγορές22:38Τροχαία – Μήνυμα ασφάλειας: Ωραίο το makeup, πιο ωραίο το κεφάλι σου. Φόρα κράνος!22:25Τσίπρας: Σημείο καμπής οι ευρωεκλογές22:11Βέλγιο: 14χρονη βιάστηκε ομαδικά σε δάσος21:58Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok για το “Ζάρι” της Σάττι και τον Πίνατ21:44Πέθανε η Ιφιγένεια Αστεριάδη21:31Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- Σιφά21:17Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς21:04Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη20:50Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσεις20:36Δούκας – Ιμάμογλου: Αθήνα και Πόλη θα συνεργαστούν κόντρα στη μισαλλοδοξία (εικόνες)20:23Σητεία: Συνελήφθη ανήλικος και η μητέρα του για απειλή κατά νεαρού20:09Εύβοια: Έδειρε τον πατέρα του, συνελήφθη και την άλλη μέρα “τα ίδια”19:56ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο