LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Μαρτίου 2024 16:19

Ουίλιαμ - Κέιτ: Τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους;

Νέες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στην Βρετανία, προκαλούν "πονοκέφαλο" στο Παλάτι.

BAFTA - Ουίλιαμ - Κέιτ

Την ώρα που το Παλάτι προσπαθεί να ξεχάσει το σκάνδαλο με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τα τρία της παιδιά, ο βρετανικός Τύπος επανέρχεται στο θέμα της φερόμενης ως ερωμένης του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Ρόουζ Χάνμπερι. Η Ρόουζ ήταν μακροχρόνια φίλη της βασιλικής οικογένειας και όταν έμαθε για την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα που υποβλήθηκε η Κέιτ, της έστειλε μαζί με τον σύζυγό της την αγάπη τους για ταχύτατη ανάρρωση.

Ωστόσο, οι Βρετανοί πολίτες έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με την φερόμενη ερωμένη του πρίγκιπα Ουίλιαμ την ώρα που η σύζυγός του παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αναρρώνοντας στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Αμερικανός κωμικός, παρουσιαστής και πολιτικός σχολιαστής Στίβεν Κόλμπερτ διακωμώδησε στην εκπομπή του τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι η εξαφάνιση της Κέιτ από τη δημοσιότητα, οφείλεται στο τρίτο πρόσωπο στον γάμο της, όπως άλλωστε υποστηρίζουν και κάποιοι ακόλουθοι του διαδικτύου. Σε σχόλιά τους, σύμφωνα με το protothema.gr γράφουν ότι η απουσία της Κέιτ μπορεί να σχετίζεται με την παράνομη σχέση του συζύγου της και διαδόχου του θρόνου στη Βρετανία, είπε ο παρουσιαστής Στίβεν Κόλμπερτ στην εκπομπή του «The Late Show», που προβλήθηκε την Τρίτη. «Η απουσία της Κέιτ μπορεί να σχετίζεται με τη παράνομη σχέση του συζύγου της και... νομίζω πως όλοι ξέρουμε ότι η υποτιθέμενη άλλη γυναίκα είναι η μαρκησία Ρόουζ Χάνμπερι», είπε χαρακτηριστικά.

Κέιτ Μίντετον - παιδιά - πρώτη φωτογραφία μετά από την επέμβαση

Το Μπάκιγχαμ επιθυμεί να ξαναβρεί την ηρεμία του μετά τον σάλο που ξέσπασε όταν η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, Κέιτ Μίντλετον, ομολόγησε ότι έκανε μικρές αλλοιώσεις στη σχετική φωτογραφία γιατί της αρέσει να πειραματίζεται, αν και πολλά βρετανικά δημοσιεύματα ενδιαφέρονται να μάθουν οτιδήποτε έχει σχέση με το πρώην μοντέλο που φέρεται να είχε ανάρμοστη σχέση ο Οουίλιαμ, το 2019, την περίοδο που και οι δύο ήταν παντρεμένοι.

Toν Ιούνιο του 2009 η Ρόουζ Χάνμπερι, πρώην μοντέλο και συνεργάτης του Συντηρητικού πολιτικού Μάικλ Γκόουβ παντρεύτηκε τον λόρδο Χολμεντελέϊ με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά. Eίναι κόρη του web designer Τίμοθι Χάνμπερι και της σχεδιάστριας μόδας Εμα Χάνμπερι Λόνγκμαν και ζουν στο Houghton Hall του Νόρφολκ.

Στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε πέρυσι, υπό τον τίτλο: «Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival», ο Όμιντ Σκόμπι, βασιλικός εμπειρογνώμονας, έγραψε ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον έκανε τα πάντα για να σταματήσουν οι φήμες που ήθελαν τον Ουίλιαμ να την απατάει με την μακροχρόνια φίλη της βασιλικής οικογένειας. Το θέμα είναι ότι, μετά το σκάνδαλο με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, η θεωρία συνωμοσίας για τη σχέση του διαδόχου του θρόνου με την γοητευτική αριστοκράτισσα βρέθηκε δυναμικά στο προσκήνιο.

Από την πλευρά της, η βρετανική εφημερίδα «Τelegraph» γράφει πως, αν και η εκπομπή του Κόλμπερτ δεν προβάλλεται στη Βρετανία, στις ΗΠΑ την παρακολουθούν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές. Ωστόσο, και στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν προβληθεί αποσπάσματα στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα το Μπάκιγχαμ να έχει δυσαρεστηθεί με τα όσα είπε ο Αμερικανός παρουσιαστής για τα πλέον υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ηθοποιός στην συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα και “έβγαλε” 1 εκατομμύριο ευρώ (βίντεο)

Ιταλία: Γυναίκα 103 ετών οδηγεί με ληγμένο δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια!

“Kinds of Kindness”: Λάνθιμος - Στόουν ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφασηΣήμερα 09:55 | Ειδήσεις

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά να ασκηθεί έφεση για τις ποινές στους καταδικασθέντες, αλλά και για την αθώωση των υπόλοιπων κατηγορούμενων.

Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα ΜεταφοράςΣήμερα 10:42 | Ειδήσεις

Ποια μέσα θα τραβήξουν «χειρόφρενο» και σε ποια οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάση εργασίας.

Λονδίνο: Επίθεση άνδρα με σπαθί κοντά σε σταθμό μετρό (βίντεο)Σήμερα 11:39 | Ειδήσεις

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες από την επίθεση του άνδρα κοντά σε σταθμό μετρό στο Λονδίνο.

Ερυθρά Θάλασσα: Πλοίο ελληνικών συμφερόντων “χτυπήθηκε” από τους ΧούθιΣήμερα 09:00 | Ειδήσεις

Το εμπορικό πλοίο έγινε στόχος «τριών πυραύλων» και στοχοποιήθηκε επειδή έχει χρησιμοποιηθεί για εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση λόγω μεθυσμένων επιβατών12:59Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις για την Μεγάλη Τρίτη (βίντεο)12:46Σάμος: Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία επιχειρηματία12:34Παροξυσμική νυχτερινή αιμοσφαιρινουρία: Μία σπάνια, αλλά αντιμετωπίσιμη πάθηση12:33Πάσχα: Ποιες μέρες είναι αργίες και πώς πληρώνονται12:21Μαδρίτη – Ναδάλ: Ανάσταση… με πρόκριση στους “16”12:07Λονδίνο: Επίθεση άνδρα με σπαθί κοντά σε σταθμό μετρό (βίντεο)11:53Θεσσαλονίκη: Μαθητής Δημοτικού έβγαλε μαχαίρι σε καυγά στο σχολείο!11:40Διαρροή mail - ΣΥΡΙΖΑ: Η Κεραμέως να κληθεί σε ακρόαση στην Βουλή11:27Πάτρα: Συμμορία μαθητών επιτέθηκε σε 13χρονο11:13Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς11:00Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε πεζούς – 4 τραυματίες σε νοσοκομείο10:47Τηλεθέαση - “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”: Πρωτιά τον Απρίλιο10:33“Το Πρωινό” - Δημήτρης Κόκοτας: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του10:20Μάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφαση10:06Το ματωμένο “αρχείο” των ρωσικών επιθέσεων στην Ευρώπη09:52Φωτιά στο Μάτι: Επιζώντες και συγγενείς θυμάτων μιλούν στον ΑΝΤ1 για την δικαστική απόφαση (βίντεο)09:39POS: “Ψαλίδι” σε χρεώσεις για 3 χρόνια09:26Ερυθρά Θάλασσα: Πλοίο ελληνικών συμφερόντων “χτυπήθηκε” από τους Χούθι09:12Καρδίτσα: Έκλεψαν καντήλια και σταυρούς από νεκροταφείο08:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο