LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 21 Φεβρουαρίου 2024 10:58 | Ανανέωση: 21 Φεβρουαρίου 2024 11:57

Εξαφάνιση 13χρονου από το Μεταξουργείο

Που και πως βρέθηκεε τελικώς το παιδί, που εθεωρείτο αγνοούμενο.

Αστυνομία - περιπολικό

Στις 18.02.2024 και ώρα 10:30 π.μ, εξαφανίστηκε από το Μεταξουργείο, ο Ιμάντ (ον.) Ιμπραήμ (επ.) 13 ετών, με καταγωγή από την Συρία.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προέβη σήμερα, 20.02.2024 στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ιμάντ έχει μαύρα μαλλιά, έχει μαύρα μάτια, ύψος 1.55 και έχει βάρος 55 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη ζακέτα και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Που και πως βρέθηκε ο 13χρονος

Νεότερη ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει:

«Η περιπέτεια του ανήλικου Ιμάντ (ον) Ιμπραήμ (επ.), 13 ετών έληξε σήμερα 21/02/2024, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων, που τον αναζητούσαν. Να υπενθυμίσουμε πως ο ανήλικος Ιμάντ (ον) Ιμπραήμ (επ.), εξαφανίστηκε στις 18/02/2024 από την περιοχή του Μεταξουργείου στην Αθήνα και στις 20/02/2024 εκδόθηκε Amber Alert κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής.

Η παρέμβαση του εισαγγελέα αποδείχτηκε κρίσιμη στην εύρεση του Ιμάντ, καθώς εξέδωσε άμεση εντολή για την ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert Hellas, λόγω της επικινδυνότητας που βρισκόταν. Η ενεργοποίηση αυτή αποδείχτηκε ξανά ζωτικής σημασίας, καθώς το προσωπικό του χώρου φιλοξενίας, όπου είχε μεταφερθεί ο Ιμάντ μετά από αίτημα των αστυνομικών αρχών, αναγνώρισε το παιδί και επικοινώνησε άμεσα μαζί μας.

Συγκεκριμένα, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε ότι ο Ίμαντ Ιμπραήμ, στις 18/02/2024, μετά από κλήση που δέχτηκε η Άμεση Δράση, μεταφέρθηκε στο Τμήμα, καθώς λανθασμένα κατηγορήθηκε για απόπειρα κλοπής. Λόγω της ανηλικότητάς του και του γεγονότος ότι θεωρήθηκε ως ασυνόδευτος ανήλικος, ξεκίνησαν οι διαδικασίες και το παιδί μεταφέρθηκε στις 20/01/2024 σε χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στη Βόρεια Ελλάδα. Το Χαμόγελο Του Παιδιού θα βρίσκεται δίπλα στον Ίμαντ και την οικογένειά του, προσφέροντας υποστήριξη και βοήθεια για οτιδήποτε χρειαστούν, όπως τόσα χρόνια βρίσκεται δίπλα  σε κάθε παιδί που το χρειάζεται».


Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Ο Μπέος αποχωρεί από την ομάδα

Σύνδρομο Down στην αρχαία Ελλάδα: Σε παιδί η μοναδική περίπτωση της εποχής (εικόνες)

Μενίδι: Γονείς επιτέθηκαν σε παιδιά που έκαναν bullying στο παιδί τους


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέμπη - Μητσοτάκης: Η αμφισβήτηση των θεσμών οδηγεί σε “κοινωνική ζούγκλα”Σήμερα 13:04 | Ειδήσεις

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού προς πολλούς αποδέκτες, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, για τους κινδύνους που κρύβει η αμφισβήτηση των θεσμών. Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες την ΚυριακήΣήμερα 12:13 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα για τις περιοχές, όπου θα εκδηλωθούν οι δυνατές βροχές και καταιγίδες. Πότε θα μειωθεί η ένταση τους.

Μηνιγγίτιδα - Μαστοράκου: Το αποτέλεσμα των εξετάσεων της 54χρονης θα δείξει αν είναι νέο στέλεχοςΣήμερα 19:18 | Ειδήσεις

Συναγερμός έχει σημάνει μετά το νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας στον Πύργο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο μιας 54χρονης γυναίκας. Τι είπε η  αντιπεριφερειάρχης δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον ΑΝΤ1.

Τροχαίο στην Φυλή: Πως σκοτώθηκε ο 15χρονος - Πως σώθηκε η κοπέλα που ακρωτηριάστηκεΣήμερα 11:48 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες από την τραγωδία με τον 15χρονο που πέθανε ακαριαία στο πίσω κάθισμα. Πως κρατήθηκε στην ζωή το κορίτσι που έχασε το πόδι του. Μάχη για την ζωή του δίνει άλλος ένας από τους τραυματίες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μηνιγγίτιδα - Μαστοράκου: Το αποτέλεσμα των εξετάσεων της 54χρονης θα δείξει αν είναι νέο στέλεχος19:39Βόλος: Αυτοκίνητο “κόλλησε” σε …βομβαρδισμένο δρόμο εξαιτίας της Google (βίντεο)19:25Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός: Εύκολη νίκη για τους “ερυθρόλευκους” και επιστροφή στην κορυφή19:12Παναθηναϊκός - Βόλος: Επιστροφή στις νίκες για το “τριφύλλι”18:59Μεταναστευτικό: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν στη Γαύδο18:45Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα18:32Ουκρανία: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι χωρίς θέρμανση μετά από ρωσικό πλήγμα σε θερμοηλεκτρικό σταθμό 18:18Φυλακές υψίστης ασφαλείας: Κρατούμενοι “ξεσηκώθηκαν” για τις τηγανητές πατάτες!18:05Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα ανοίξει τις πύλες της Κόλασης αν δεν απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι17:51Τεχνητή νοημοσύνη: Ο Μασκ ανακοίνωσε τα αποκαλυπτήρια του Grok 317:38Πύργος: Η “κεραυνοβόλος μηνιγγίτιδα” και η τραγική κατάληξη της γυναίκας17:23Αχαρνές: Ανήλικοι απειλούσαν και λήστευαν οδηγούς και πεζούς17:10Λεβαδειακός - Άρης: Θρίαμβος των Βοιώτων επί των “κιτρίνων”16:56Κύπελλο μπάσκετ γυναικών: Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο (εικόνες)16:42To Harry Truman στη Σούδα για έκτακτες επισκευές μετά τη σύγκρουση με πλοίο τουρκικών συμφερόντων16:29Παναθηναϊκός – Βόλος: Επεισόδια μεταξύ οπαδών των “πρασίνων”16:15Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:02Καιρός: Βροχές, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας την Δευτέρα15:48Οδηγός πιάστηκε μεθυσμένη 2 φορές το ίδιο βράδυ!15:34Αυστρία - Επίθεση με μαχαίρι: “Σύνδεση με το Ισλαμικό Κράτος” βλέπουν οι αρχές 15:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο