LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 19 Ιανουαρίου 2024 21:38

ΣΥΡΙΖΑ - Σπέτσες: οι απουσίες και η πρόταση Κασσελάκη (βίντεο)

Το κλίμα που επικρατεί στις τριήμερες εργασίες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

Σπίτι Κασσελάκη - Σπέτσες

Στο σπίτι της οικογένειας του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, ξεκίνησαν οι τριήμερες εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑΟι βουλευτές έφτασαν με το πλοίο της γραμμής το πρωί, με τέσσερις μόνο απουσίες, του Αλέξη Τσίπρα και των κυριών, Γεροβασίλη, Ακρίτα και Κοντοτόλη.

Τις εργασίες άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για συνεδρίαση, αλλά για μια παραγωγική και δημιουργική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων.

Πρότεινε την από κοινού διαμόρφωση αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο», με στόχο την ανασυγκρότηση εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους( πχ Υγεία,, Κοινωνική Πρόνοια, Παιδεία, Ασφάλεια, Δημόσια Διοίκηση, Δικαιοσύνη, κ.α.), την ευημερία και πρόοδο για όλους, για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική.

Στις Σπέτσες βρίσκονται ήδη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ που φιλοξενείται στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη. Χαμογελαστοί έφτασαν στο νησί είτε μέσω πλοίου από τον Πειραιά, είτε μετέβησαν οδικώς μέχρι την Κόστα και από κει με καραβάκι που τους πέρασε απέναντι.

Ο Παύλος Πολάκης έφθασε στο νησί το βράδυ, λόγω προγραμματισμένου χειρουργείου. Αθηνά Λινού και Ρένα Δούρου θα φθάσουν στις Σπέτσες το Σάββατο. Την Κυριακή προγραμματίζεται η επιστροφή όλων των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην Αθήνα.

Αύριο οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9:00 το πρωί, το μεσημέρι θα υπάρξει ένα διάλειμμα για φαγητό και οι εργασίες θα συνεχιστούν το απόγευμα, από τις 16:00 έως τις 21:00. Το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ταβέρνα του νησιού.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φρόντισε να φτάσει αργά χθες το βράδυ στο νησί για να μην γίνει αντιληπτός από τα τηλεοπτικά συνεργεία προκειμένου να προετοιμάσει την υποδοχή και φιλοξενία των 33 βουλευτών του κόμματος.

Στην Αθήνα πάντως βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στον Νίκο Καρανίκα και την Έλενα Ακρίτα που αντέδρασε έντονα σε επικριτική ανάρτηση του πρώτου για τους βουλευτές που αντέδρασαν για τις Σπέτσες.

"Καλοί μου άνθρωποι, ο πρόεδρος δεν σας καλεί για να περάσετε τούφα όπως έχετε συνηθίσει, αλλά για εργασία με ευθύνες και χρεώσεις σε ωραίο περιβάλλον. Γι’ αυτό και θέλει να είστε προετοιμασμένοι με κείμενα και Power point…όσο άγνωστο και αν είναι" έγραψε σε ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας.

Αιχμηρή ήταν η απάντηση της Έλλενας Ακρίτα η οποία έγραψε σε δημοσίευσή της: "Δε μάς παρατάς ρε Καρανίκα. Ασχολήσου με τα πόδια της Μενεγάκη κι άσε μας ήσυχους. Που τόσους μήνες με τη διάσπαση, έχουμε ξεσκιστεί στη δουλειά και θα μας την πεις κι από πάνω. Ασαπέρα αγόρι μου".


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη για το Μάτι - Αξιωματικός Πυροσβεστικής: Από τις έξι το απόγευμα υπήρχε η πληροφορία για νεκρούς

Ερντογάν: Οι βαρβαρότητες του Φύρερ Νετανιάχου είναι γενοκτονία

Κύκλωμα μαστροπείας: Ελεύθεροι με όρους οι δύο κατηγορούμενοι

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Νέες συγκρούσεις και μεγάλη αστυνομική παρουσία στο UCLA (εικόνες)12:31Πάτρα – Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο: Παρέμβαση εισαγγελέα και προφυλακίσεις12:17Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων 12:04ΟΟΣΑ: Ανθεκτική παραμένει η ελληνική οικονομία 11:49Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής11:3610201 - ΕΛΑΣ: Σε λειτουργία η γραμμή για την προστασία ανηλίκων11:23Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά του11:09Ρέθυμνο: Ήταν έτοιμοι να πουλήσουν όπλα, σφαίρες, ναρκωτικά και…. χιλιάδες κροτίδες (εικόνες)10:56Ιωάννινα: Ανήλικος στο νοσοκομείο μετά από καβγά10:42Τροχαίο στον ΒΟΑΚ με νεκρή συνεπιβάτη μοτοσικλέτας (εικόνες)10:28Χατζηδάκης - Διασύνδεση ταμειακών με POS: Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων συνδέθηκε 10:15Ο νέος Δικαστικός Χάρτης ψηφίστηκε από τη Βουλή10:01Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση09:47Champions League: Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα πρόκρισης από την Παρί Σεν Ζερμέν09:34Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο 09:20Κοζάνη: Αγώνας δρόμου για αντίδοτο σε παιδί που κατανάλωσε φυτοφάρμακο09:07Διασύνδεση ταμειακών με POS: Οι επιχειρήσεις που παίρνουν επιπλέον παράταση08:54Πολ Όστερ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Αμερικανός συγγραφέας08:40Greek Mafia: Φωτογραφίες και στοιχεία των εκτελεστών του Σκαφτούρου08:27Εορτολόγιο - Μεγάλη Πέμπτη: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Μαΐου08:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο