LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τοπικά ΝέαΔημοσίευση: 17 Ιανουαρίου 2024 12:29

Θεσσαλονίκη - Διαρροή αερίου: Ημιλιπόθυμοι βρέθηκαν εργαζόμενοι σε φούρνο

Που και πως εντοπίστηκαν τα χαράματα οι δύο εργαζόμενοι, από προμηθευτή που πήγε στον φούρνο. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους.

αρτοποιός - φούρναρης - φούρνος - ψωμί

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο εργαζόμενοι σε φούρνο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο λόγω διαρροής αερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 5 το πρωί της Τετάρτης (17/1), προμηθευτής εντόπισε σε φούρνο επί της οδού Μπότσαρη δύο εργαζόμενους σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο σε καλή κατάσταση, και κλιμάκια της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής και της εταιρείας παροχής, τα οποία διαπίστωσαν ότι πρόκειται για διαρροή αερίου.

Οι εργαζόμενοι δεν διατρέχουν κίνδυνο, ενώ την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου-Αναλήψεως.

Πηγή: grtimes.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λονδίνο: 2χρονο αγόρι πέθανε από δίψα και πείνα

Γιώργος Λαμπάτος: το υπόγειο, τα αποτσίγαρα από τον δρόμο και η έκκληση για βοήθεια (βίντεο)

ΑΕΚ - Τσούμπερ: Διάρρηξη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο - 7 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη του Πάσχα07:30Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διασυρμός στο Λονδίνο07:17Ολλανδία - Γάζα: Καταλήψεις κατά του πολέμου07:03Τουρκία: Πολύνεκρη επίθεση κατά στόχων του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ06:50“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου06:36Γάζα: Διπλωματικός πυρετός για την επίτευξη εκεχειρίας06:23Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι06:09Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στην παραλία (εικόνες)23:59Ρέθυμνο: Τουρίστας πέθανε στο ξενοδοχείο23:49Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στη Ράφα (βίντεο)23:38Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της23:25Ρωσία: Τα γυμνάσια με πυρηνικά θα ηρεμήσουν τους “θερμοκέφαλους” στη Δύση23:12Γάζα: Το Ισραήλ απορρίπτει την εκεχειρία και προχωρά στην επιχείρηση στη Ράφα22:58Ενδομητρίωση: Μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας;22:45Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Τι προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ 22:31Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε22:18Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους πλοίου22:04Eύβοια - Τροχαίο: “Τούμπαρε” αυτοκίνητο με μητέρα και μωρό (εικόνες)21:51Μάρλεν Ντίτριχ: Η Γερμανίδα που κατέκτησε τον κόσμο 21:37Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνηση21:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο