Τροχαίο - Εύβοια: Σκοτώθηκαν 20χρονοι σε αυτοκίνητο που “καρφώθηκε” σε δέντρο (εικόνες)
Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση το αγόρι που πνίγηκε με πορτοκάλι - Παραμένει στη ΜΕΘ
Εν όψει των βουλευτικών εκλογών που πρόκειται να γίνουν στην Αλβανία στις 11 Μαϊου, ο πρωθυπουργός της χώρας και ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κόμματος Έντι Ράμα πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση εχθές στην Κρήτη και σήμερα Κυριακή 30 Μαρτίου στην Αθήνα.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Αντιγόνη" στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" στην Πειραιώς, η οποία ήταν κατάμεστη. Ο Έντι Ράμα έφτασε στο κτίριο στις 17:30 και έγινε δεκτός με τραγούδια, χορούς και τους οπαδούς του να κυματίζουν περήφανοι αλβανικές σημαίες. Αισθητή ήταν στον χώρο και η παρουσία σημαιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μια εκ των οποίων είχε τοποθετηθεί από τους διοργανωτές της εκδήλωσης, στο πίσω μέρος του αμφιθεάτρου, σύμφωνα με το πρακτορείο Orange Press.
Να σημειωθεί ότι φέτος ο μεγάλος αντίπαλος του Έντι Ράμα είναι ο Σαλί Μπερίσα, ο οποίος είναι εκ νέου ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος από το 2022 (μετά την περίοδο 1990-2013). Ο Μπερίσα διετέλεσε πρόεδρος της Αλβανίας από το 1992 μέχρι το 1997 και πρωθυπουργός της Αλβανίας από το 2005 έως το 2013.
Τροχαίο - Εύβοια: Σκοτώθηκαν 20χρονοι σε αυτοκίνητο που “καρφώθηκε” σε δέντρο (εικόνες)
Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση το αγόρι που πνίγηκε με πορτοκάλι - Παραμένει στη ΜΕΘ
Κορωπί: Οι αποκαλυπτικές σημειώσεις του 51χρονου δράστη πριν την επίθεση (βίντεο)
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες, η οδηγός ανασύρθηκε τραυματισμένη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.
Το «τριφύλλι» είναι ένα... βήμα απ’ τη συμφωνία με τον θηριώδη σέντερ και NBAer Γιόνας Βαλαντσιούνας.
Τα δεδομένα συλλέγονται και διατίθενται σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, μέσα σε λίγες ώρες από την παρατήρηση.
Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο προσωρινά υπεύθυνος, ενεργώντας για λογαριασμό του ιδιοκτήτη, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 15 πλήρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Ολονύχτια μάχη για δεύτερο 24ωρο στην Ιεράπετρα.