LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 06 Ιανουαρίου 2024 17:53

Ποδόσφαιρο - Ιταλία: Ποια ομάδα αναδείχθηκε “πρωταθλήτρια χειμώνα“

Ποια ομάδα κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση μετά από ανατρεπτική νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ίντερ - Σαλτσμπουργκ

Οι Λομβαρδοί νίκησαν πολύ δύσκολα τη Βερόνα κι αύξησαν σε 5 τη διαφορά από τη δεύτερη Γιουβέντους με παιχνίδι περισσότερο.

Ο Ντάβιντε Φρατέζι έδωσε στην Ίντερ τη νίκη στις καθυστερήσεις απέναντι στην Ελλάς Βερόνα, που έχασε πέναλτι λίγο για να ισοφαρίσει σε 2-2 στο «Μεάτσα» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και αναδείχθηκε «πρωταθλήτρια χειμώνα».

Οι γηπεδούχοι «Νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο 13ο λεπτό, όταν η πάσα του Χένριχ Μχιταριάν βρήκε τον Αργεντινό επιθετικό στη μεγάλη περιοχή μπροστά από τον αμυντικό Τζος Ντόιγκ κι αυτός νίκησε τον τερματοφύλακα Λορέντσο Μοντίπο.

Η Βερόνα ισοφάρισε στο 74΄ με τον Τομάς Ανρί, που σκόραρε δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο δεχόμενος τη σέντρα του Όντρεϊ Ντούντα, για να νικήσει τον τερματοφύλακα των Λομβαρδών, Γιαν Σόμερ.

Κι ενώ φαινόταν ότι η Ίντερ θα έπρεπε να συμβιβαστεί με τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της, ο επίσης αναπληρωματικός Φρατέζι εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μοντίπο στο 90΄+3 για να γράψει το 2-1.

Το παιχνίδι είχε ωστόσο κι άλλο… δράμα καθώς η Βερόνα κέρδισε πέναλτι, αλλά η εκτέλεση του Ανρί στο 90΄+11 κατέληξε στο δοκάρι και οι γηπεδούχοι κράτησαν τη νίκη.

Η Ίντερ αύξησε το προβάδισμά της σε 5 βαθμούς έναντι της δεύτερης Γιουβέντους, η οποία θα παίξει αύριο (7/1) με την ουραγό Σαλερνιτάνα, ενώ η Βερόνα παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού διατηρώντας τη 18η θέση, με 14 βαθμούς.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αγρίνιο: Τα κάλαντα οδήγησαν σε μηνήσεις και σύλληψη!

Σκυλακάκης: Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος υποχώρησαν και λόγω του ανταγωνισμού

Νορβηγία: Πρωτοφανές κύμα ψύχους στο Όσλο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο