LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 23 Νοεμβρίου 2023 17:05

Μπελέρης: Η συνεχής στήριξη της Ελλάδας μου δίνει δύναμη

Τι είπε ο προφυλακισμένος Δήμαρχος Χειμμάρρας για την συμπαράσταση του ελληνικού κράτους. Τι ανέφερε για τον Σταύρο Παπασταύρου.

Μητσοτάκης - Μπελερη - Δήμας

Ανάρτηση για τη συνεχιζόμενη κράτησή του αλλά και τη συμπαράσταση του ελληνικού κράτους, δια του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου, έκανε ο Φρέντι Μπελέρης.

Η έμπρακτη παρουσία του ελληνικού κράτους τού δίνει δύναμη, σημειώνει χαρακτηριστικώς ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας.

Αναλυτικώς, «ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Επικράτειας, κύριο Σταύρο Παπασταύρου, για την πρόσφατη επίσκεψη του στις φυλακές Δυρραχίου όπου βρίσκομαι προφυλακισμένος».

Επίσης, «η συνεχής συμπαράσταση και έμπρακτη παρουσία του ελληνικού κράτους στην πρωτοφανή και κατάφωρα άδικη προφυλάκισή μου και στη στέρηση του δικαιώματος μου να ορκιστώ δήμαρχος, μου δίνουν δύναμη και αισιοδοξία για τη δίκαιη επίλυση της υπόθεσής μου, για την οποία ευελπιστώ», καταλήγει η ανάρτηση Μπελέρη.

Ειδήσεις σήμερα:

Απολογία Πισπιρίγκου: Νέες βολές κατά γιατρών και νοσηλευτών

Ισραήλ - Κατάρ: Πότε ξεκινά η κατάπαυση του πυρός

Τσιτσιπάς στο “Πρωινό”: Με την Πάολα Μπαντόσα είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κατολισθήσεις Θηρασιάς - Λέκκας στον ΑΝΤ1: Θα ληφθούν μέτρα ασφάλειας07:58Εορτολόγιο – Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:44Λέσβος: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων, πεζή “σφηνώθηκε” σε κάδο07:31Κίνα: Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ανεμοστρόβιλο (εικόνες)07:17Γάζα: Ο Μπλίνκεν επιστρέφει στη Μέση Ανατολή07:03Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό06:50Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος06:36Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ06:23Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας06:09“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο