LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 28 Οκτωβρίου 2023 18:07

Αρτέμιδα: Επιβάτης λεωφορείου έσπασε τα τζάμια και απείλησε ότι θα τους σκοτώσει όλους (εικόνες)

Σε κατάσταση αμόκ ο επιβάτης που ανέβηκε από την 5η στάση Βραυρώνας, ξεκίνησε να βανδαλίζει το λεωφορείο και να απειλεί τους συνεπιβάτες του. Η αντίδραση του οδηγού του οχήματος.

Αρτεμιδα - λεωφορειο - βανδαλισμος

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Αρτέμιδα, όταν επιβάτης λεωφορείου της γραμμής 304 βανδάλισε το όχημα και απείλησε τους συνεπιβάτες του, ότι θα τους σκοτώσει.

Συγκεκριμένα, ο δράστης ανέβηκε στην 5η στάση Βραυρώνας και λίγα λεπτά αργότερα έσπασε τους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος και ξεκίνησε να σπάει τα τζάμια φωνάζοντας «θα σας σκοτώσω όλους».

Ο ίδιος υποστήριζε ότι σε προηγούμενο δρομολόγιο δεν τον είχαν αφήσει να επιβιβαστεί στο λεωφορείο.

Ο οδηγός προσπάθησε αρχικά να τον ηρεμήσει, αλλά όταν κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό, καθώς ο επιβάτης είχε χάσει την ψυχραιμία του, ζήτησε από όλους τους υπόλοιπους επιβάτες να κατέβουν από το όχημα και τερμάτισε το δρομολόγιο.

Αρτεμιδα - λεωφορειο - βανδαλισμος

Αρτεμιδα - λεωφορειο - βανδαλισμος

Αρτεμιδα - λεωφορειο - βανδαλισμος

Ειδήσεις σήμερα:

Ιράν: Πέθανε η 16χρονη Αρμιτά Γκεραβάντ – Ήταν σε κώμα μετά από επίθεση της αστυνομίας ηθών

28η Οκτωβρίου – Αγρίνιο: Περηφάνια για τον μαθητή με ολική απώλεια όρασης που παρέλασε

Αίγυπτος: Καραμπόλα αυτοκινήτων με δεκάδες νεκρούς (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τουςΣήμερα 07:48 | Ειδήσεις

«Όλα γίνονται με την ανοχή του σχολείου», καταγγέλλει μητέρα μαθήτριας. Δέχομαι απειλητικά και υβριστικά μηνύματα, δήλωσε ο δικηγόρος των θυμάτων.

Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)Χθες 18:06 | Ειδήσεις

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και των κομμάτων για την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε μουσουλμανικό τέμενος.

Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονηςΣήμερα 06:57 | Ειδήσεις

Πού εντοπίζονται για τελευταία φορά τα ίχνη της. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑΣήμερα 07:15 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις του Ισραηλινού στρατού. Τι αναφέρουν Ισραηλινά ΜΜΕ για την διαχείριση της συνοριακής διέλευσης στην Γάζα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τους07:58Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”07:44Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑ07:31Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονης07:17Εορτολόγιο – 8 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:03Champions League: Η Ντόρτμουντ έριξε στο καναβάτσο την Παρί Σεν Ζερμέν06:50Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 152 σημεία06:36Eurovision 2024: Η Κύπρος πέρασε στον τελικό06:23Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη06:09Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια σε δήλωση αγάπης θαυμάστριας του23:59Μέση Ανατολή: Όλες οι πλευρές επιστρέφουν στη διαπραγμάτευση, μεταδίδει αιγυπτιακό πρακτορείο23:44Euroleague - Final 4: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι και πάει Βερολίνο (εικόνες)23:29Χαλκιδική: Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό σε παραλία23:14Έξοδος του Πάσχα: Υποχώρησε το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούς22:59Πέθανε ο Κώστας Ματσακάς22:44Τα φάρμακα της εξωσωματικής γονιμοποίησης δεν προκαλούν καρκίνο22:29Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για “υπουργούς δολοφόνους παιδιών”: Ο Μητσοτάκης καλύπτει το “τζάκι Καραμανλή”22:14Η Τζάνετ Τζάκσον κάνει περιοδεία στην Ευρώπη21:59Ραφήνα – Τροχαίο: Νεκρός άνδρας από “καραμπόλα” παρκαρίσματος21:44Κασιδιάρης: Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο επικεφαλής του “Εθνικού Κόμματος - Έλληνες”21:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο