LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 06 Οκτωβρίου 2023 19:04 | Ανανέωση: 06 Οκτωβρίου 2023 19:38

Μαίρη Χρονοπούλου: Βογιατζής και Γαλανός αποχαιρετούν την ηθοποιό (βίντεο)

Συγκινούν τα λόγια των Γιάννη Βογιατζή και Νίκου Γαλανού για την Μαίρη Χρονοπούλου που έφυγε από τη ζωή.

Δελτίο ειδησεων - Βογιατζης - Χρονοπούλου

Ο ηθοποιός, Γιάννης Βογιατζής μίλησε για την καλή του φίλη Μαίρη Χρονοπούλου που έφυγε από τη ζωή, με πολύ συγκινητικά λόγια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

“Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος μια εκπληκτική ηθοποιός και τραγουδίστρια. Στο θέατρο και στις ταινίες, δεν έκανε κανένα λάθος. Ήταν γεμάτη ταλέντο και ανθρωπιά. Την λέγαμε “ψυχούλα” όταν είχαμε ένα μεγάλο βάσανο πηγαίναμε στην Μαίρη. ήταν μέσα στην οικογένειά σου, μέσα σε όλα. Ήταν πάντα εκεί να σε βοηθήσει. Άλλα είχαμε συμφωνήσει με την Μαίρη… Αλλά μου την έσκασε και έφυγε πρώτη. Όλοι οι ηθοποιοί ήμασταν φίλοι με την Μαίρη. Για αυτό την λέγαμε η καρδούλα μας. Ήταν σαν να είναι η αδερφή μας. Για αυτό και όλοι μας όσο ζούμε θα την θυμόμαστε.” είπε φανερά συγκινημένος ο Γιάννης Βογιατζής.

Ο Νίκος Γαλανός μίλησε και εκείνος με τη σειρά του για τη γνωριμία του με την Μαίρη Χρονοπούλου.

Ο ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: "Σε πολλές ταινίες πρωταγωνιστήσαμε μαζί, πότε ήταν η αδερφή μου, πότε η φίλη μου και από τότε γνωριστήκαμε. Εκτός από τις ταινίες, κάναμε παρέα και έξω βγαίναμε, διασκεδάζαμε".

Αναπολεί μία ιστορία που η Μαίρη Χρονοπούλου, αγόρασε ένα τζιπ και ο ίδος της είπε “Τι το θες το τζιπάκι βρε Μαιρούλα” και εκείνη είπε “έ, το θέλω” και μετά από έναν χρόνο είχε το ατύχημα που της σακάτεψε την μέση. Από τότε, πήρε την κάτω βόλτα γιατί ήταν πολύ δυναμική.

“Πολλά ατυχήματα… Την κυνηγούσε η ατυχία λες και της είχε κάνει κακό της τύχης…” είπε ο Νίκος Γαλανός.

“Η Μαίρη έτσι όπως την ξέρω εγώ ήταν πραγματικά μία γυναίκα που άρεσε σαν ηθοποιός, σαν γυναίκα και σαν προσωπικότητα. Είχε μία έντονη προσωπικότητα που κυριαρχούσε”, τόνισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιοι Ανάργυροι: Επίθεση με γλάστρα σε λεωφορείο - Η μαρτυρία του οδηγού στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Τρίκαλα: Μωρό "έφαγε" τοξικό φυτό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Γιάννης Ιωαννίδης: συγκινητικό το “τελευταίο αντίο” στον κόουτς (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)12:58Μάτι: Η δικαστική απόφαση συνεχίζει να προκαλεί κόντρες12:44ΗΠΑ: Νέες συγκρούσεις και μεγάλη αστυνομική παρουσία στο UCLA (εικόνες)12:31Πάτρα – Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο: Παρέμβαση εισαγγελέα και προφυλακίσεις12:17Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων 12:04ΟΟΣΑ: Ανθεκτική παραμένει η ελληνική οικονομία 11:49Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής11:3610201 - ΕΛΑΣ: Σε λειτουργία η γραμμή για την προστασία ανηλίκων11:23Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά του11:09Ρέθυμνο: Ήταν έτοιμοι να πουλήσουν όπλα, σφαίρες, ναρκωτικά και…. χιλιάδες κροτίδες (εικόνες)10:56Ιωάννινα: Ανήλικος στο νοσοκομείο μετά από καβγά10:42Τροχαίο στον ΒΟΑΚ με νεκρή συνεπιβάτη μοτοσικλέτας (εικόνες)10:28Χατζηδάκης - Διασύνδεση ταμειακών με POS: Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων συνδέθηκε 10:15Ο νέος Δικαστικός Χάρτης ψηφίστηκε από τη Βουλή10:01Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση09:47Champions League: Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα πρόκρισης από την Παρί Σεν Ζερμέν09:34Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο 09:20Κοζάνη: Αγώνας δρόμου για αντίδοτο σε παιδί που κατανάλωσε φυτοφάρμακο09:07Διασύνδεση ταμειακών με POS: Οι επιχειρήσεις που παίρνουν επιπλέον παράταση08:54Πολ Όστερ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Αμερικανός συγγραφέας08:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο