LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Οκτωβρίου 2023 07:22

“The 2Night Show”: Η Ντάνη Γιαννακοπούλου για την υποκριτική και τον σύζυγό της

Η ηθοποιός μίλησε για την επιλογή της να ακολουθήσει την υποκριτική. Αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

The 2Night Show - ΝΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Στο “The 2Night Show” της Τρίτης ήταν καλεσμένη η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η οποία μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις σπουδές στη δημοσιογραφία, τη μετάβαση στην υποκριτική, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Μπήκα στα ΜΜΕ αλλά ήθελα να μπω σε δραματική σχολή. Οι γονείς μου δεν χάρηκαν, όταν τους είπα για θεατρικές σπουδές, ήθελαν να περάσω στο πανεπιστήμιο. Εγώ ήθελα να γίνω ηθοποιός, αυτό ήθελα να κάνω από πιτσιρίκι, το κατάφερα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά», είπε για την επαγγελματική της επιλογή.

 Αναφέρθηκε στον σύζυγό της και είπε τι ήταν αυτό που την κέρδισε αμέσως.

«Είμαστε έναν χρόνο παντρεμένοι, είμαστε μαζί δέκα. Με το που τον είδα ήξερα ότι κάτι συμβαίνει εδώ. Άκουγε, με κοίταγε στα μάτια και με ρωτούσε. Επικοινωνούμε, είναι παρών», είπε και εξήγησε πως, ο σύζυγός της δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική και το χώρο, κάτι το οποίο δεν ήθελε να συμβεί.

The 2Night Show - ΝΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Θα ζήλευα πάρα πολύ αν ο σύντροφός μου ήταν ηθοποιός, δεν θα άντεχα να κάνει αυτή τη δουλειά. Οι ηθοποιοί έχουμε ένα μεγάλο “εγώ” που μας κατατρώει και εμάς και τη σχέση μας και νομίζω ότι είναι πιο ενδιαφέρον να είσαι με έναν άνθρωπο που έχει άλλες προσλαμβάνουσες, εξελίσσεσαι κι εσύ».

 Μίλησε και για τον ρόλο της στη σειρά «Έρωτα φυγά», σημειώνοντας πως:

«Οφείλουμε να νιώθουμε ένα βάρος όταν οι ηθοποιοί αναλαμβάνουμε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Είχα πάει ένα ταξίδι και είχα περάσει από πολλές οντισιόν, είχα δύο προτάσεις αλλά δεν ήμουν ενθουσιασμένη. Με πήραν για τον “Έρωτα φυγά” και έκανα τρεις οντισιόν. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι ένας πολύπλευρος ρόλος. Από τη μία είμαι μία ταλαιπωρημένη γυναίκα που έχει βιώσει βία και από την άλλη είμαι δυναμική».

The 2Night Show - ΝΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Στις δραματικές σκηνές ανασύρω πράγματα από τη μνήμη που δεν με πονάνε πια και μπορώ να τα αντιμετωπίσω», είπε τέλος για το πώς καταφέρνει και κλαίει στις δραματικές σκηνές.

Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο - 4 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μεταναστευτικό - Ταίναρο: Διάσωση δεκάδων ανθρώπων από δεξαμενόπλοιο

ΗΠΑ - Κέβιν Μακάρθι: Παύθηκε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Ο Μπλίνκεν επιστρέφει στη Μέση Ανατολή07:03Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό06:50Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος06:36Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ06:23Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας06:09“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο