LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 03 Σεπτεμβρίου 2023 09:47

Ρονάλντο: Ιστορικό γκολ… στην νίκη Αλ Νασρ (βίντεο)

Διπλοί πανηγυρισμοί για τον Κριστιάνο Ρονάλτο, μετά από την επίτευξη ενός ξεχωριστού γκολ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγύρισε το 850ο γκολ στην καριέρα του, στη νίκη της Αλ Νασρ με 5-1 επί της Αλ Χαζέμ στο σαουδαραβικό πρωτάθλημα το Σάββατο.

Ο Πορτογάλος σημείωσε το έκτο τέρμα στα τρία τελευταία παιχνίδια του κι έδωσε δύο ασίστ στην τρίτη συνεχή νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Σάντιο Μανέ.

«Άλλη μια εξαιρετική απόδοση της ομάδας! Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Πάμε @AlNassrFC.. 850 γκολ καριέρας και ακόμα μετράμε!», έγραψε ο 38χρονος Ρονάλντο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφού η Αλ Νασρ έχασε τους δύο πρώτους αγώνες πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, οι δευτεραθλητές της περασμένης περιόδου, που έχουν σκοράρει 14 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, είναι τώρα τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αλ Χιλάλ.

Ο Ρονάλντο είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν με έξι γκολ, ένα μπροστά από τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ και της Μπάγερν Μονάχου, Σάντιο Μανέ.

Ειδήσεις σήμερα:

Κτηματολόγιο: Επέκταση στην ηλεκτρονική έκδοση αριθμού προτεραιότητας

Βόρεια Κορέα: Άσκηση για “πλήγμα με πυρηνικά όπλα”

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Οι 4 άξονες της οικονομικής πολιτικής

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΝΒΑ: Ο Γουεμπανιάμα κατέκτησε το βραβείο του “Ρούκι” της χρονιάς10:26Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)10:13Επιστροφή εκδρομέων: Η κίνηση σε εθνικές οδούς και λιμάνια09:59Νότια Αφρική: Κατάρρευση κτιρίου με νεκρούς και παγιδευμένους (εικόνες)09:46Γαλλία: Πολλαπλασιάστηκαν οι αντισημιτικές επιθέσεις09:32Αχαΐα: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στην Οβρυά09:19Σχολεία: Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των μαθημάτων09:05Ισραήλ: Κατέλαβε την παλαιστινιακή πλευρά της συνοριακής διέλευσης στη Ράφα08:51 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)08:38Λάρισα: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον αδερφό του κι έναν φίλο τους08:24Γάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο08:11Τρίτη του Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς07:57Πώς ο Τίμιος Σταυρός κάλυψε τον ουρανό της Ιερουσαλήμ07:43Εορτολόγιο - 7 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη του Πάσχα07:30Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διασυρμός στο Λονδίνο07:17Ολλανδία - Γάζα: Καταλήψεις κατά του πολέμου07:03Τουρκία: Πολύνεκρη επίθεση κατά στόχων του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ06:50“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου06:36Γάζα: Διπλωματικός πυρετός για την επίτευξη εκεχειρίας06:23Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι06:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο