LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 28 Αυγούστου 2023 08:10 | Ανανέωση: 28 Αυγούστου 2023 08:28

Κύπρος: Πρωτοφανή επεισόδια στην Πάφο (εικόνες)

Άγρια επεισόδια με τραυματίες και καταστροφές στο κέντρο της πόλης της Πάφου.

Κύπρος - Χλώρακα - επεισόδια

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Χλώρακα της Πάφου, το βράδυ της Κυριακής, μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό, στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της κυπριακής Αστυνομίας, γύρω στις 6 χθες το απόγευμα, περίπου 300 άτομα συγκεντρώθηκαν στη λεωφόρο Ελευθερίας στη Χλώρακα για πραγματοποίηση εκδήλωσης για το μεταναστευτικό. Η όλη εκδήλωση αστυνομεύθηκε από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και της ΜΜΑΔ.

Κύπρος - Χλώρακα - επεισόδια

Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας ακολουθούμενη από τα μέλη της Αστυνομίας. Σε κάποια στιγμή οι συμμετέχοντες διασπάστηκαν σε μικρότερες ομάδες και ακολούθησαν διαφορετικές πορείες στην περιοχή της Χλώρακας, προβαίνοντας σε πράξεις βίας και πρόκλησης κακόβουλων ζημιών.

Κύπρος - Χλώρακα - επεισόδια

Κύπρος - Χλώρακα - επεισόδια

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία έγινε δέκτης καταγγελιών από δύο πρόσωπα τα οποία δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους, ενώ σε άλλες έξι περιπτώσεις έγιναν καταγγελίες για πρόκληση κακόβουλων ζημιών σε περιουσία. Για αντιμετώπιση και καταστολή των επεισοδίων, έγινε ανάκληση προσωπικού της ΑΔΕ Πάφου, ενώ περαιτέρω στάλθηκαν ενισχύσεις από τις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και ΤΑΕ Αρχηγείου. Στο πλαίσιο των εξετάσεων, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 34 και 21 ετών, κάτοικοι της επαρχίας Πάφου, για αυτόφωρα αδικήματα. Εναντίον τους εξετάζονται τα αδικήματα της οχλαγωγίας, και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Κύπρος - Χλώρακα - επεισόδια

Κύπρος - Χλώρακα - επεισόδια

Γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, συνελήφθη ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 21 ετών για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου. Της σύλληψής του προηγήθηκε ανακοπή και έρευνα στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, όπου εντοπίστηκε ένα ρόπαλο και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο συνδέεται με τα πιο πάνω αδικήματα. Επιπλέον, στη βάση δικαστικού εντάλματος, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 32 ετών, σε σχέση με τα πιο πάνω αδικήματα. Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις έρευνες.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε δέντρο

Πανόρμου: Πυροβολισμοί έξω από Λύκειο

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και βροχές τη Δευτέρα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Χθες 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΧθες 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο