LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Αυγούστου 2023 13:32 | Ανανέωση: 18 Αυγούστου 2023 13:51

Αθηνών - Κορίνθου: Εισαγγελική έρευνα για τη φωτιά στο βυτιοφόρο και το κλείσιμο του δρόμου

Με εισαγγελική έρευνα θα αναζητηθούν οι ευθύνες για τον εγκλωβισμό εκατοντάδων ανθρώπων στην Εθνική Οδό.

ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Τις συνθήκες υπό τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά στο βυτιοφόρο όχημα χθες το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Κακιάς Σκάλας καλούνται να ερευνήσουν οι αρμόδιες αρχές μετά από παραγγελία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ήδη σε βάρος του οδηγού του βυτιοφόρου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για εμπρησμό από αμέλεια και παραπέμφθηκε σε δίκη.

Παράλληλα, διενεργείται έρευνα για τον ιδιοκτήτη (νόμιμο εκπρόσωπο εταιρείας) του βυτιοφόρου, προκειμένου να διαπιστωθούν ενδεχόμενες ευθύνες του για το ίδιο αδίκημα και συγκεκριμένα εάν είχε γίνει επαρκής συντήρηση του βυτιοφόρου και αυτό γιατί η φωτιά φαίνεται να προήλθε από μηχανολογική βλάβη, καθώς το όχημα διέθετε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (ΚΤΕΟ κ.λπ.).

Πέραν των αιτίων εκδήλωσης της πυρκαγιάς, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τυχόν ποινικές ευθύνες των αρμοδίων αρχών, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διαχείριση της κυκλοφορίας και την εξασφάλιση της προστασίας των οδηγών.

Η Ελληνική Λύση αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Τα θλιβερά γεγονότα με τον πολύωρο αποκλεισμό χιλιάδων πολιτών για ώρες στην ΕΟ Αθηνών Κορίνθου κατέδειξαν για άλλη μια φορά την πλήρη διάλυση του περιβόητου «επιτελικού κράτους». Την ίδια στιγμή, οι προκλητικές φωτογραφίες του ευρισκόμενου σε «αδιάκοπες διακοπές» Κ. Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν  προκαλούν διεθνή κατακραυγή. Κάθε ημέρα που η ΝΔ παραμένει στην εξουσία, το κράτος αποσυντίθεται και η Ελλάδα εκτίθεται διεθνώς».

Ειδήσεις σήμερα:

Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 139 σημεία

Αθηνών – Κορίνθου: “Αυτοσχέδια η εκκένωση”, λέει εγκλωβισμένος οδηγός (βίντεο)

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00Θεσσαλονίκη: Δολώματα πωλούνται 24/7 σε… αυτόματο πωλητή (εικόνες)09:47Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33Βόλος: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μητροπολιτικό Ναό (εικόνες)09:20Τιμολόγια ρεύματος: Σταθεροποίηση των τιμών αναμένεται τον Μάιο09:06Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα (βίντεο)08:53Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων08:39Υπόθεση Καλλιάνου – Παγώνη: Δεν μπορούν να μπαίνουν σε ΜΕΘ όλοι οι ασθενείς08:25Επιστολική ψήφος: Τελειώνει η προθεσμία συμεμτοχής08:12Κατολισθήσεις Θηρασιάς - Λέκκας στον ΑΝΤ1: Θα ληφθούν μέτρα ασφάλειας (βίντεο)07:58Εορτολόγιο – Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο