LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 28 Απριλίου 2024 09:24

Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ

Η ταινία «In The Wind», ακολουθεί έναν μοναχικό, πρώην κατάσκοπο, ο οποίος βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονα.

ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ - ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ

Ο πρώην Τζέιμς Μποντ, Πιρς Μπρόσναν (Pierce Brosnan) θα πρωταγωνιστήσει στο ρομαντικό θρίλερ «In The Wind», σε παραγωγή Ούρι Σίνγκερ (Uri Singer).

Η ταινία που αρχικά είχε τον τίτλο «A Spy's Guide To Survival» σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Σάιμον Μπάρι (Simon Barry) ο οποίος στο παρελθόν υπηρέτησε ως showrunner και δημιουργός των «Warrior Nun» και «Ghost Wars».

«Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να εργαστώ δίπλα σε κάποιον που θαυμάζω για την υποκριτική, τον χαρακτήρα και την ανθρωπιά του» δήλωσε ο Μπάρι o οποίος έγραψε το σενάριο βασισμένο σε μια ιστορία του πατέρα του, Ντέρεκ.

Η ταινία ακολουθεί έναν μοναχικό, πρώην κατάσκοπο, ο οποίος βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονα, φέρνοντας στο φως στην συνέχεια μυστικά που μπορούν να βλάψουν και τους δύο.

«Ο Πιρς ταιριάζει απόλυτα σε αυτόν τον ρόλο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να δούμε τι θα κάνουν μαζί με τον Σάιμον», δήλωσε ο Ούρι Σίνγκερ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό

Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ

Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο – 11 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:19Εύβοια: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα μέσα στο σπίτι της07:05Μπάιντεν για Τραμπ: Μακάρι να είχε κάνει “ένεση με χλωρίνη”06:51 “I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου (βίντεο)06:37Μύκονος: Άγρια συμπλοκή με νεκρό και τραυματία06:24Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο06:11Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς23:59Κιλιάν Μπαμπέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Το διαζύγιο και το “αντίο” του (βίντεο)23:48Κηφισίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως το τέλος Ιουνίου23:37Νέα Ιωνία: Σύλληψη νεαρού με εκατοντάδες κροτίδες (εικόνες)23:25Ηλιακή καταιγίδα που μπορεί να βλάψει τα δίκτυα πλησιάζει τη Γη 23:11Μεσανατολικό: Το κράτος της Παλαιστίνης αναγνωρίζουν ευρωπαϊκές χώρες22:58Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας: Με κεκτημένη ταχύτητα… το “τριφύλι”22:46Σακελλαροπούλου: Η υποδοχή και η διάκριση στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας22:32Τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα22:19Μαφιόζικη δολοφονία στον Βύρωνα: Ποιο ήταν το θύμα (βίντεο)22:06“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)21:55Επίμονη ζάλη: Όταν νιώθετε πως χάνετε την ισορροπία σας21:42Ξάνθη: Νεκρός άνδρας από φωτιά στο σπίτι του21:28Fire Rainbow: Το σπάνιο φαινόμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό 21:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο