LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 12 Ιουλίου 2023 11:17

Ακτοπλοϊκά - Τσιλίδης: Μιλάμε από τον Ιανουάριο για την αύξηση (βίντεο)

Τι είπε ο Λύσανδρος Τσιλίδης για την ακρίβεια στον τουρισμό και την αύξηση των τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Τσιλίδης - Καλοκαίρι Μαζί

Ο Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” και μίλησε για την αύξηση που υπάρχει στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Οι ταξιδιώτες είναι της “τελευταίας στιγμής” αυτή την χρονιά, οι Έλληνες μέχρι να αποφασίσουν το πού θα πάνε και πόσο θα τους στοιχίσει. Αναμένεται μία ακόμη χρονοκαθυστέρηση στις κρατήσεις του διότι περιμένουν κάτι καλό να βγει υπέρ της τιμής του εισιτηρίου.

“Είμαστε μεσούσης της τουριστικής περιόδου. Ο τουρισμός “δουλεύει” έναν χρόνο πριν για έναν χρόνο μετά. Εμείς μιλάμε από τον Ιανουάριο για το σύνολο της ακρίβειας στον χώρο του τουρισμού, που έχει αυξήσει από 15-30% τα πακέτα και τις μεταφορές και τη διαμονή, δυστυχώς δεν έχει ακουστεί ποτέ αυτή η άποψη.” είπε χαρακτηριστική και τόνισε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να έχει βρεθεί με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες από τον χειμώνα.

Όπως αναφέρει, “μία εταιρεία κλείνει τρεις και τέσσερις μήνες πριν τα καύσιμά της και τα πληρώνει. Επίσης υπάρχει κόστος. Η Ελλάδα έχει μία μεγάλη πολυνησία. Αυτοί οι Έλληνες δικαιούνται να είναι σαν τους άλλους Έλληνες στα κέντρα; Γίνεται να λέμε ότι για την αύξηση ευθύνονται οι άγονες γραμμές;” είπε ο Λύσανδρος Τσιλίδης.

Σχετικά με το ζήτημα των προσφορών, ανέφερε ότι “Οι προσφορές δίνονται σε όλον τον χρόνο από όλους τους επαγγελματίες ως δέλεαρ για να κλείσει κάποιος νωρίς. Δεν δίνονται τελευταία στιγμή. Είναι “κορόιδα” όσοι έχουν κλείσει ήδη;” είπε τονίζοντας ότι όποια μείωση δοθεί θα πρέπει να γίνει για όλους.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε τουρίστα επειδή μίλησε με την κοπέλα του

Χανιά: Σκοτώθηκε φτιάχνοντας το περιβόλι του

Σκρέκας: Τρίμηνη η παράταση του market pass

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο