LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τοπικά ΝέαΔημοσίευση: 06 Ιουνίου 2023 07:28 | Ανανέωση: 06 Ιουνίου 2023 07:58

Καβάλα - Θάνατος κτηνοτρόφου: Δολοφονία ή δυστύχημα;

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τη υπόθεση θανάτου της κτηνοτρόφου, η οποία βρέθηκε νεκρή στο μαντρί της. Τι λέει ο αδελφός του θύματος στον ΑΝΤ1. 

Αδελφός 68χρονης - νεκρή στην Καβάλα - Καλημέρα Ελλάδα

Νέα στοιχεία και δεύτερα σενάρια προκύπτουν από τη συμπληρωματική αυτοψία του ιατροδικαστή στον τόπο, όπου βρέθηκε νεκρή η 68χρονη κτηνοτρόφος στο Ποδοχώρι Καβάλας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού κριαριού της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της. Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει πάνω από 70 κιλά και χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα προκειμένου να εξεταστεί.

Η άτυχη γυναίκα έφερε κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα και σπλήνας. Ο θάνατος επήλθε από εσωτερική αιμορραγία.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλημέρα Ελλάδα" ο αδελφός του θύματος σε ερώτηση αν πάει κάπου το μυαλό του είπε: "Στην αρχή πήγαινε, τώρα και τώρα που οι Αρχές ερευνούν αν ήταν ατύχημα, δεν μπορώ να πω με ποιον τρόπο συνέβη το τραγικό περιστατικό. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε μία κατάσταση, θα περιμένουμε να αποφανθούν οι Αρχές".

Και συνέχισε: "Η αδελφή μου είχε μεγάλη εμπειρία με τα ζώα και γνώριζε να προφυλαχθεί αν δεχόταν επίθεση από κριάρι."

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές - ΓΕΛ: Σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία εξετάζονται οι υποψήφιοι

Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και ήλιος την Τρίτη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο