LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Ιουνίου 2023 10:21

Τροχαίο - Κηφισίας: Μοτοσικλετιστής παρέσυρε γιαγιά και εγγονάκι

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Τροχαίο - μηχανή

(εικόνα αρχείου)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 τα πρωί στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κηφισίας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το τροχαίο εγινε στην συβολή της Κηφισίας με την λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως όταν μια γυναίκα περίπου 65 ετών επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο μαζί με την τρίχρονη εγγονή της.

Την ώρα που η γιαγιά με την εγγονή βρίσκονταν στην μεσαία λωρίδα τις παρέσυρε μια μηχανή που οδηγούσε 35χρονος.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ το κορίτσι στο Παίδων. Και οι δύο είχαν τις αισθήσεις τους όταν παρελήφθησαν από τα ασθενοφόρα.

Λόγω του τροχαίου έκλεισε προσωρινά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει, ωστόσο υπάρχει αρκετή κίνηση.

Πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο με πεζούς, αφού τα ξημερώματα της Πέμπτης, ένας πεζός παρασύρθηκε από όχημα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και έχασε τη ζωή του.


Ειδήσεις σήμερα:

Βραζιλία: Κάθειρξη 9 ετών σε πρώην Πρόεδρο της χώρας

Εκλογές: Οικονόμου, Τζανακόπουλος, Αμπατιέλος για τους φόρους και την Οικονομία (βίντεο)

ΕΝΦΙΑ - myAADE: Διαθέσιμα από 1 Ιουνίου τα νέα πιστοποιητικά


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα09:10Μεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτων08:57“FindDoctors” - Αιματολογικές εξετάσεις: H πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού08:43Μάτι: Από την αρχή08:30Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:16Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολλοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)08:03Εορτολόγιο - 3 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:49Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγός07:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο