LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Μαΐου 2023 23:29

Στέψη Καρόλου: η μεγαλειώδης συναυλία στο Ουίνδσορ (εικόνες)

Λαμπεροί αστέρες "παρελεύνουν" στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή στο Ουίνδσορ, στη μεγάλη συναυλία για την στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Κάρολος - συναυλία - Ουίνσδορ

Λίγες ώρες μετά την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ', μία μεγάλη συναυλία πραγματοποιείται στο Ουίνδσορ. 

Αστέρες του τραγουδιού και λαμπερά ονόματα, δίνουν το "παρών" στη μεγαλειώδη συναυλία ενώ βρίσκονται ήδη περισσότεροι από 20.000 θεατές στη θέση τους, με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να συνεχίζουν τους εορτασμούς μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα στο Αββαείο του Γουέστμινστερ το Σάββατο.

Αστέρια όπως η Nicole Scherzinger και η Amanda Holden έχουν ήδη καταφτάσει στο κάστρο του Ουίνδσορ για την αποψινή θεαματική συναυλία προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου. Στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, τη μεγαλύτερη που έχει στηθεί ποτέ στη σκιά του Κάστρου του Ουίνσδορ σε σχήμα της σημαίας της Ένωσης (Union Flag), θα εμφανιστούν είδωλα της ποπ σκηνής όπως η Katy Perry, ο Lionel Richie και οι Take That.

Κάρολος - συναυλία - Ουίνσδορ

Κάρολος - συναυλία - Ουίνσδορ

Επίσης, το παρόν δίνουν οι Nick Cave, Olly Murs και Paloma Faith, καθώς και ο Αντρέα Μποτσέλι, ο διάσημος Ιταλός τενόρος, ο οποίος θα ερμηνεύσει το You’ll Never Walk Alone. Παράλληλα, μια ορχήστρα παγκόσμιας κλάσης θα παίξει μια σειρά από αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

Κάρολος - συναυλία - Ουίνσδορ

Κάρολος - συναυλία - Ουίνσδορ

Το πάρτι-συναυλία στο κάστρο του Ουίνδσορ διεξάγεται σε μια ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, τη μεγαλύτερη που έχει στηθεί ποτέ στο κάστρο, ενώπιον της βασιλικής οικογένειας. 

Κάρολος - συναυλία - Ουίνσδορ

Κάρολος - συναυλία - Ουίνσδορ

Κάρολος - συναυλία - Ουίνσδορ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άγιος Γεώργιος στην Ασή Γωνιά: Ευλόγησαν και φέτος τα κοπάδια (εικόνες)18:03Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)17:49Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι17:36Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την Ευρώπη 17:22Παξοί - Κασσελάκης: Να χτίσουμε ομάδα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο17:09Λουτράκι: Φωτιά σε δασική έκταση (εικόνες)16:55Προσύμνη Αργολίδας: Φωτιά σε δασική έκταση16:41Κουφονήσι - Άγιος Γεώργιος: “Χαμός” στον εορτασμό του πολιούχου (βίντεο)16:28Ράφα: Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στη συνοικία της Γάζας16:14Πολωνία: Περπάτησε 100 χιλιόμετρα για ένα γκολ16:01Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε Μπελέρη: Μάχεται με όπλα του την αλήθεια και την αγνή πατριωτική του αγάπη15:47Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα κλείσει τη διαδικασία για το κράτος δικαίου στην Πολωνία15:34ΗΠΑ: Ένοπλος μπήκε σε εκκλησία για να σκοτώσει, αλλά... (βίντεο)15:20Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι15:06Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα (εικόνες)14:53Euroleague - Final 4: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν “τελικούς” για την πρόκριση14:39Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Αυξημένη η κίνηση στα διόδια14:25Τένις: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς έχασαν θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη14:12Σεισμός στην Ταϊβάν13:58Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!13:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο