LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 12 Απριλίου 2023 10:07 | Ανανέωση: 12 Απριλίου 2023 10:33

“Το Πρωινό” - Μιμή Ντενίση: θύμα ληστείας η ηθοποιός (βίντεο)

Τι δήλωσε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1.

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ - ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Θύμα ληστείας, έπεσε η Μιμή Ντενίση, στο εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο. 

Όταν η δημοφιλής ηθοποιός, πήγε στο εξοχικό της για τις διακοπές του Πάσχα, εντόπισε παραβιασμένους κάποιους χώρους όπως η αποθήκη, αρκετά αντικείμενα να λείπουν και φθορές να έχουν προκληθεί στην οικεία της.

Η ίδια η ηθοποιός, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1 για την περιπέτειά της και περιέγραψε όλα όσα αντίκρισε. 

"Ήρθαμε στον Θεολόγο να ξεκουραστούμε και μόλις ήρθαμε, βρέθηκα στην αστυνομία. Εδώ υπάρχει κάποια σπείρα που λυμαίνεται την περιοχή που δεν το ήξερα εγώ. Έχουν κατακλέψει πάρα πολλά σπίτια. Εδώ όπως ξέρετε δεν είναι σκέτο σπίτι είναι ένα κτήμα. Έχει γύρω γύρω αυτές τις μπρούτζινες, όπως λέμε χελώνες, τα φώτα. Αυτά τα έχουν ξεριζώσει όλα, προφανώς τα πουλάνε για μπρούτζο. Δεν υπάρχει φως γύρω-γύρω και είναι επικίνδυνο να τα ανάψουμε μην εκτιναχθεί. Ευτυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι είχε συναγερμό, μπήκαν σε μία μικρή αποθήκη που είναι δίπλα στο σπίτι που είναι όλα τα μηχανήματα του κήπου, είναι μεγάλος ο κήπος έχει άπειρα... ψησταριές, τα μικρά ψηγεία, ό,τι είναι που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι." είπε η Μιμή Ντενίση.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι προσπάθησαν να μπουν και μέσα στο σπίτι που έχει συναγερμό και παρακολουθείται συνέχεια, όμως δεν τα κατάφεραν. Στην προσπάθειά του όπως περιγράφει "είδαμε κάτι σπασμένα πράγματα ένα μαρμάρινο τραπέζι που το μάρμαρο δεν σπάει έτσι από ένα αντικείμενο".

Τέλος αναφέρει, πως "ήταν ένα... "δώρο Πασχαλινό"... τι να πω υγεία να έχουμε, ήταν να γίνει... Αρκεί  να μην κινδυνεύει όλη η περιοχή από κλοπές. Αν δεν είχα συναγερμό θα είχε γίνει εδώ της τρελής".

Ειδήσεις σήμερα: 

Champions League: Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ έκαναν άλματα πρόκρισης

Τράμπ: Ο Μπάιντεν δεν θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές

Πιερρακάκης στον ΑΝΤ1: Οι εκλογές στις 21 Μαΐου θα είναι δημοψήφισμα πολιτικής σταθερότητας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη13:10Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής12:15Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00Θεσσαλονίκη: Δολώματα πωλούνται 24/7 σε… αυτόματο πωλητή (εικόνες)09:47Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο