LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Μαρτίου 2023 12:45 | Ανανέωση: 23 Μαρτίου 2023 13:09

Εφετείο - Επίθεση με μαχαίρι: Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες

Ποια αδικήματα βαρύνουν τους τέσσερις συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο.

Εφετείο - επίθεση
Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο έξω από το Εφετείο που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά με μαχαίρι ένας 24χρονος.

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για τα εξής αδικήματα:

  • Απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού
  • Παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία
  • Παράβαση αθλητικού νόμου που αφορά σε διακεκριμένη οπλοκατοχή.
  • Διακεκριμένη διατάραξη κοινής ειρήνης

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν σε ανακριτή και αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Το αιματηρό περιστατικό έγινε χθες λίγο μετά τις 11 το πρωί στην οδό Λουκάρεως. Έξω από το εφετείο μία ομάδα νεαρών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εντοπίζει τον 24χρονό που πήγαινε στο δικαστήριο ως κατηγορούμενος αρχίζει να τον χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές ενώ αευτερόλεπτα αργότερα κάποιος από την παρέα βγάζει ένα μαχαίρι και το τραυματίζει στο μηρό.

Μόλις 15 μέτρα από το σημείο της επίθεσης βρισκόταν μία κλούβα της αστυνομίας με διμοιρία τον ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης αλλά και χημικών προκειμένου να απομακρύνουν τους νεαρούς. 


Ειδήσεις σήμερα:

Άλκης Καμπανός - 20χρονος φίλος: Ήθελαν να σκοτώσουν - άκουγα κραυγές πόνου

Σκρέκας: Μειωμένοι λογαριασμοί ρεύματος τον Απρίλιο - Το νερό δεν ιδιωτικοποιείται (βίντεο)

Προπονητής Ταε Κβον Ντο - Βιασμοί ανηλίκων: Η ύποπτη συμπεριφορά και τα στοιχεία που σοκάρουν

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαAstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωσηΣήμερα 08:00 | Ειδήσεις

Τι είπε για την απόσυρση του εμβολίου, ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Κολωνός: Επεισόδιο με πυροβολισμούςΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Τι εντόπισαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο.

Γάζα - Φοιτητές: Δεκάδες συλλήψεις στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ (εικόνες)Σήμερα 07:25 | Ειδήσεις

Κατά την αστυνομία, ορισμένοι διαδηλωτές δεν ήταν φοιτητές, αλλά πρόσωπα “που δεν έχουν καμιά σχέση με το πανεπιστήμιο και επιδίωκαν εσκεμμένα σύγκρουση”.

Μητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Χθες 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
AstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωση08:11Γάζα - Φοιτητές: Δεκάδες συλλήψεις στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ (εικόνες)07:58Ευγένιος Σπαθάρης: Ο “πατέρας” του Καραγκιόζη07:44ΣΥΡΙΖΑ: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στην Καλλιθέα - Το απειλητικό μήνυμα στον Στέφανο Κασσελάκη 07:31Το Πάσχα των πολιτών και των πολιτικών…07:17Εορτολόγιο – 9 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:03Κολωνός: Επεισόδιο με πυροβολισμούς06:50Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 168 σημεία06:36Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Επική ανατροπή και τελικός για τη “βασίλισσα”06:23Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Euroleague: Ο Ολυμπιακός στο Final 4 μετά το θρίλερ με την Μπαρτσελόνα23:59Βόρεια Μακεδονία – διπλές εκλογές: Μεγάλο προβάδισμα της δεξιάς παράταξης (εικόνες)23:44Τελικό Κυπέλλου με φιλάθλους ζητεί ο Άρης23:30Γκρέτα Τούνμπεργκ: “έφαγε” πρόστιμο γιατί απέκλεισε την είσοδο κοινοβουλίου23:19Euroleague: Η Φενερμπαχτσέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final 423:05Βουλή: Φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού (εικόνες)22:52Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κάνει πρεμιέρα στις λαϊκές αγορές22:38Τροχαία – Μήνυμα ασφάλειας: Ωραίο το makeup, πιο ωραίο το κεφάλι σου. Φόρα κράνος!22:25Τσίπρας: Σημείο καμπής οι ευρωεκλογές22:11Βέλγιο: 14χρονη βιάστηκε ομαδικά σε δάσος21:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο