LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2023 23:40

Καταγγελία – “Άγιος Ανδρέας”: Ο διοικητής έκανε….ντου με τις πιτζάμες

Ότι η διοίκηση του νοσοκομείου τους παρακολουθεί καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Νοσοκομείο - Άγιος Ανδρέας - Πάτρα

 Ότι παρακολουθούνται από τη διοίκηση του νοσοκομείου υποψιάζονταν εδώ και εβδομάδες οι εργαζόμενοι στον «Άγιο Ανδρέα», στην Πάτρα, μέχρι που πριν από λίγες μέρες επιβεβαιωθήκαν και προχώρησαν σε δημόσια καταγγελία.

Οι υποψίες των εργαζομένων κινήθηκαν γύρω από το θέμα της παρακολούθησης από κάμερες.

«Φαίνεται πως εκείνο το βράδυ παρατήρησε ότι απουσίαζαν άτομα από τα εξωτερικά ιατρεία και αποφάσισε να κάνει το «ντου»! Ήταν, δε, τόσο βιαστικός, που εμφανίστηκε… με τις πιτζάμες, φορώντας μόνο ένα μπουφάν από πάνω. Ήταν ολοφάνερο πως είχε δει ότι απουσίαζαν άτομα και έσπευσε για να ελέγξει. Και φυσικά για να προλάβει, μήπως στο μεταξύ επέστρεφαν, δεν σπατάλησε χρόνο να ντυθεί και μας ήρθε με τις πιτζάμες» δηλώνει στην «Πελοπόννησο», γνωστός συνδικαλιστής.

Το θέμα έχει ήδη λάβει διαστάσεις στο Νοσοκομείο και στους «διαδρόμους» εργαζόμενοι το αντιμετωπίζουν «χιουμοριστικά». Άλλοι, πάλι, θεωρούν πολύ σοβαρό το γεγονός διοικητικό στέλεχος να παρακολουθεί τις κινήσεις όλων… εξ αποστάσεως!

«Δηλαδή, ούτε τουαλέτα δεν μπορεί να πάει κάποιος; Δεν γνωρίζει ότι η όποια απουσία θα είναι σίγουρα δικαιολογημένη, αφού το καθημερινό βάρος είναι τεράστιο, οπότε ειδικά από αυτό το ‘’πόστο’’ δεν δικαιολογείται η όποια αδικαιολόγητη απουσία»; αναρωτιούνται.

Οι εργαζόμενοι έχουν ενημερώσει το συνδικαλιστικό τους όργανο προκειμένου να υπάρξει επίσημη καταγγελία και να διερευνήσουν αν κάτι τέτοιο προβλέπεται από το καταστατικό λειτουργίας.

Πηγή: pelop.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: 22χρονος σκοτώθηκε στη γιορτή του

Κρήτη: θρήνος για τον 5χρονο που νικήθηκε από τον καρκίνο

“Παντελής Καρασεβδάς-Τρεις ζωές”: επίσημη παρουσίαση του βιβλίου (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00Θεσσαλονίκη: Δολώματα πωλούνται 24/7 σε… αυτόματο πωλητή (εικόνες)09:47Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33Βόλος: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μητροπολιτικό Ναό (εικόνες)09:20Τιμολόγια ρεύματος: Σταθεροποίηση των τιμών αναμένεται τον Μάιο09:06Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα (βίντεο)08:53Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων08:39Υπόθεση Καλλιάνου – Παγώνη: Δεν μπορούν να μπαίνουν σε ΜΕΘ όλοι οι ασθενείς08:25Επιστολική ψήφος: Τελειώνει η προθεσμία συμεμτοχής08:12Κατολισθήσεις Θηρασιάς - Λέκκας στον ΑΝΤ1: Θα ληφθούν μέτρα ασφάλειας (βίντεο)07:58Εορτολόγιο – Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο