Λιάνα Κανέλλη στον ΑΝΤ1: Δεν ξέρω σε τι βαθμό αγανάκτησης συνεπάγεται ο ΟΠΕΚΕΠΕ (βίντεο)
Το πρωί της Δευτέρας 30 Ιουνίου, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1μίλησε η Λιάνα Κανέλλη βουλευτής του ΚΚΕ η οποία αναφέρθηκε στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕ καθώς σήμερα συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο.
"Με ό,τι έχει συμβεί στο ΝΑΤΟ αυτή τη στιγμή που έχει πάει να γίνει παγκόσμιος χωροφύλακας και το μεγάλο αφεντικό. Εγώ κάθομαι και ακούω για την μία Λιβύη και άλλη μια. Δεν είναι έργο Αμερικάνικο και του ΝΑΤΟ αυτό;
Ερχόμαστε εδώ να αναλύσουμε. Τί να αναλύσουμε; Πότε έρχεται ο κόσμος εδώ να ασχοληθεί με τους αγρότες στην Ελλάδα, αν δεν ξέσπαγε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ αυτή η μπόχα; Όταν κατεβαίνουν για τις κινητοποιήσεις να μην χαλάσουν το Σύνταγμα και μην βγουν τα τρακτέρ στο Σύνταγμα και να οι Κρητικοί ήταν με την Κατσούνα. Αυτά κάνετε και για τους αγρότες και το δεύτερο πράγμα που κάνουμε για τους αγρότες είναι η ανάλυση της αγροτικής ψήφου σε σχέση με την αστική. Είμαι πολύ πεπειραμένη πια για να μην τα βλέπω πια αυτά".
Η Λιάνα Κανέλλη συνέχισε τονίζοντας πως: "Δεν ξέρω σε τι βαθμό αγανάκτησης συνεπάγεται ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Τίποτα δεν αλλάζει. Αμα την πατήσεις με τα Τέμπη πας στον ΟΠΕΚΕΠΕ και αλλάζεις ταχύτητα. Τελευταία σου εκπομπή είναι, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας. Στα Τέμπη είχαμε άλλη πολιτική, τώρα αναλαμβάνουμε τις ευθύνες γιατί είναι η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αν δεν αλλάξει από τη ρίζα του το πρόβλημα σήμερα έχουμε ΟΠΕΚΕΠΕ νούμερο 1 μετά θα πάμε σε ΟΠΕΚΕΠΕ νούμερο 3. Εγώ δεν κάνω rebranding Ούτε του ΚΚΕ ούτε του ονόματός μου. Όποιος δεν μπορεί να κατανοήσει την πραγματικότητα, δεν θα μπορέσει ποτέ να την αλλάξει. Μέχρι να αλλάξει το σύστημα, θα αφήσουμε την μπόχα; Μόνο ο λαός μπορεί, κανένας άλλος".
Πύρινη κόλαση στη Σμύρνη: Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν συνοικίες - Στα ελληνικά νησιά έφτασε η στάχτη
Μυτιλήνη: Με αίμα βάφτηκε πανηγύρι - 35χρονος δέχτηκε 18 μαχαιριές
Υπουργικό συμβούλιο: Συνεδρίαση στη σκιά του ΟΠΕΚΕΠΕ – Θα προηγηθεί η ορκωμοσία των νέων μελών