LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 01 Νοεμβρίου 2022 22:43

Παίκτης reality συνελήφθη με κοκαΐνη (βίντεο)

Ο γνωστός παίκτης reality έπεσε σε μπλόκο. Η στιγμή που οι αστυνομικοί βρίσκουν τα σκληρά ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του. 

Κατερίνη - ναρκωτικά

Πρώην παίκτης reality της ελληνικής τηλεόρασης συνελήφθη στην Κατερίνη για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με γενική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, σε αστυνομικό έλεγχο με τη συνδρομή και αστυνομικών του αστυνομικού τμήματος Δίου - Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε έρευνα του οχήματος που επέβαινε ο 36χρονος, στο οποίο εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν, ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων.

Κατερίνη - ναρκωτικά

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε, όπως επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 2.055 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του. 

Κατερίνη - ναρκωτικά

Κατερίνη - ναρκωτικά

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Δικαιώθηκε η 93χρονη με τα τερλίκια

Γλυφάδα: Φωτιά σε διαμέρισμα - Ένοικος εγκλωβίστηκε στο σπίτι

Champions League: Πρώτη η Πόρτο, στο Europa η Λεβερκούζεν, εκτός Ευρώπης η Ατλέτικο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης για Τουρκία: Ο διάλογος δεν σημαίνει υποχώρηση από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα (βίντεο)Σήμερα 13:22 | Ειδήσεις

Τι είπε στους δημοσιογράφους για μια σειρά ζητημάτων της κυβερνητικής επικαιρότητας, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

Σιλιάνοφσκα: Το ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας “αδειάζει” την Πρόεδρο της χώραςΣήμερα 12:38 | Ειδήσεις

Το ΥΠΕΞ στην ανακοίνωση του διατυπώνει την τη σταθερή αποφασιστικότητα της χώρας για την απερίφραστη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος της θύρας 7Σήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Η ΕΛΑΣ θεωρεί πως ο 36χρονος, με το παρατσούκλι “Ρουμάνος”, ήταν ο ενορχηστρωτής πίσω από την δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη.

Μητέρα Κυριακής Γρίβα: Θέλω να αυτοκτονήσω, να βρω την ψυχη του παιδιού μου (βίντεο)Σήμερα 12:29 | Ειδήσεις

Αποκλειστικές πληροφορίες και ντοκουμέντα από την εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1. Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η μητέρα της Κυριακής, που δολοφονήθηκε ακρβώς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκία: Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν 16:18Rome Masters: Ο Τσιτσιπάς στους “16” του τουρνουά16:05ΛΑΡΚΟ - Μητσοτάκης: Επιδίωξή μας η εξεύρεση βιώσιμη λύσης15:51Ρόδος – Δολοφονία Καριώτη: Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στον Βαγγέλη Κουλιανό15:38Conference League - Μαρινάκης: Ο τελικός θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια15:24“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η κρυφή συμφωνία Νέλλας και Αρχοντούλας (βίντεο)15:10Νίκος Γκάτσος: Ο κορυφαίος ποιητής, η “Αμοργός” και οι μοναδικοί στίχοι14:57Daniel - Θεσσαλία: Επισπεύδονται οι πληρωμές της “Πρώτης Αρωγής”14:44Μαργαρίτης Σχοινάς για Eurovision: Είναι εξωφρενικό αυτό που έκανε η EBU14:30ΕΛΑΣ: Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ δεν συνέβη14:17Καρκίνος ωοθηκών: Τα ασαφή συμπτώματα14:03Μαρινάκης για Τουρκία: Ο διάλογος δεν σημαίνει υποχώρηση από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα (βίντεο)13:49“Rouk Zouk”: Ευκαιρία για ρεβάνς στην εβδομάδα δεύτερης ευκαιρίας13:36Χαλκίδα – Καταγγελία: Ξυλοκόπησε τη μητέρα του στη “Γιορτή της Μητέρας”13:22Σιλιάνοφσκα: Το ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας “αδειάζει” την Πρόεδρο της χώρας13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της Δευτέρας και οι εκπλήξεις (βίντεο)12:54Μητέρα Κυριακής Γρίβα: Θέλω να αυτοκτονήσω, να βρω την ψυχη του παιδιού μου (βίντεο)12:40Λάρισα: Πλάκωσαν διαιτητή σε αγώνα τοπικού (εικόνες)12:27Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος της Θύρας 712:13Θεσσαλονίκη - Καταγγελία: Παρενοχλούσε την 12χρονη κόρη της συντρόφου του12:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο