LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Αυγούστου 2022 14:03 | Ανανέωση: 05 Αυγούστου 2022 14:19

Φωτιά στη Νέα Πέραμο: Η εικόνα στο πύρινο μέτωπο (βίντεο)

Άνοιξε η νέα εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Εκκενάθηκε οικισμός. 

ΦΩΤΙΑ - ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ - ΑΤΤΙΚΗ
Ελαφρώς καλύτερη είναι η εικόνα από την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Λουτρόπυργος, στη Νέα Πέραμο.

Η μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής είναι σε εξέλιξη, ενώ νωρίτερα εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση του οικισμού Άνω Βλυχάδα για προληπτικούς λόγους.

ΦΩΤΙΑ - ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ - ΑΤΤΙΚΗ

Αρχικά, λόγω της φωτιάς διακόπηκε και η κυκλοφορία στην Ολυμπία Οδό από την Ελευσίνα μέχρι τη Νέα Πέραμο με την διέλευση των οχημάτων να γίνεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, μέχρι και λίγο πριν από τις 15:00, οπότε και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Φωτιά - Νέα Πέραμος - Εθνική Οδός


Επίσης, αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Μεγάρων – Περαχώρας.

ΦΩΤΙΑ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

Στο σημείο της φωτιά έσπευσαν και επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, 3 ελικόπτερα- εκ των οποίων το ένα είναι για εναέριο συντονισμό- και 2 αεροσκάφη ενώ συνδρομή παρέζουν υδροφόρες ΟΤΑ.

ΦΩΤΙΑ - ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ - ΑΤΤΙΚΗ


Air Tractor έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση – Σώοι οι πιλότοι

Εν τω μεταξύ, πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου Air Tractor έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση, ενώ επιχειρούσε στην πυρκαγιά στη Νέα Πέραμο . Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την πυροσβεστική, ο πιλότος του διθέσιου αεροσκάφους έκανε την προσθαλάσσωση λόγω μηχανικής βλάβης.

Αεροπλάνο - πτώση - Σαλαμίνα

Και τα δυο μέλη του πληρώματος περισυνελέγησαν σώα από βάρκα ιδιώτη και αυτή την ώρα μεταβαίνει στο σημείο σκάφος του λιμενικού για να τους παραλάβει. Και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους. Για το περιστατικό θα διενεργηθεί έρευνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: Συγγνώμη από τα παιδιά του ζήτησε ο δράστης

Γρηγόρης Δημητριάδης: Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Μητσοτάκη

Κυψέλη: Οι δυο ηλικιωμένοι πέθαναν μόνοι και αβοήθητοι στο διαμέρισμά τους

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Έσπρωξε την πρώην του από τη σκάλα17:13Λιβαδειά: Μυστήριο με 15χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της16:59Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (βίντεο)16:44“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ116:31Μήνυμα Μητσοτάκη για το Πάσχα: Οι σκέψεις μας στους αδύναμους και τους ένστολους16:17Γάζα - Le Monde: Διαρρήξεις σε τράπεζες με λεία 66000000 ευρώ16:04Πάσχα: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την Ανάσταση15:50Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή15:36Revenge porn: Κατήγγειλε τον σύντροφό της για διακίνηση φωτογραφιών της15:23Ανάσταση: Ο Δήμος που θα γιορτάσει με αθόρυβα πυροτεχνήματα 15:10Λευκάδα: Αιματηρή συμπλοκή με θύμα 23χρονο14:56Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που πυροβολήθηκε στη μέση του δρόμου (εικόνες)14:42Ιρλανδία – Γάζα: Κατάληψη φοιτητών για τον πόλεμο (βίντεο)14:29Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν άνδρα στην μέση του δρόμου 14:16Φλώρινα: Χάκαρε το Facebook του φίλου τους και τους πήρε λεφτά14:08Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της σε δύο νεφροπαθείς13:55Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις13:41Άννα Παναγιωτοπούλου: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός13:28Mr Bitcoin: Η ομολογία και η ποινή που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ13:15Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτερα13:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο