LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 08 Ιουνίου 2022 08:06

“The 2Night Show” - Ευτύχης Μπλέτσας: τα ταξίδια, η γνωριμία με την Ηλέκτρα και το μονόπετρο στις Άλπεις (βίντεο)

 Ο Ευτύχης Μπλέτσας βρέθηκε καλεσμένος στο "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και μίλησε για την Ηλέκτρα Αστέρη, τα ταξίδια και τον ερχομό των παιδιών τους.

2Night Show - Μπλέτσας

 Ο Ευτύχης Μπλέτσας βρέθηκε καλεσμένος στο "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και μίλησε για την Ηλέκτρα Αστέρη, τα ταξίδια και τον ερχομό των παιδιών τους.

«Έχω πάει σε 98 χώρες, αν μπω σε αυτή την λεπτομέρεια μπορεί και να δυσκολευτώ. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τα ταξίδια μετά την “Κουζίνα της μαμάς” ήταν τότε που γνώρισα την Ηλέκτρα», είπε αρχικά ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Για τη γνωριμία του με τη γυναίκα της ζωής του είπε "την γνώρισα διαδικτυακά στην αρχή και μετά συναντηθήκαμε. Αρχίσαμε να μιλάμε αρχικά, τότε ήταν ιδιωτική υπάλληλος και της έκανα πρόταση να βγούμε μαζί κάπου στη Θεσσαλονίκη".

Το πρώτο τους ραντεβού, όπως αποκάλυψε, ήταν στις… κούνιες βλέποντας το ηλιοβασίλεμα.

"Α, στις κούνιες! Να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες" είπε γελώντας με νόημα ο οικοδεσπότης της εκπομπής.

"Είμαστε μαζί 10 χρόνια, από το 2012. Το πρώτο ταξίδι που πήγαμε μαζί ήταν στην Βουδαπέστη. Κολλήσαμε από την αρχή είναι αυτό που νιώθεις μια άνεση με τον άλλον λες και τον ξέρεις", είπε για την γνωριμία με την Ηλέκτρα του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε την εποχή της καραντίνας του κορονοϊού που δεν μπορούσε να ταξιδέψει με την Ηλέκτρα. Τόνισε, όμως, ότι όταν ξεκίνησε η πανδημία είχαν πάρα πολλά επεισόδια έτοιμα, είχαν τελειώσει τη σεζόν και δεν χρειάστηκε να ταξιδέψουν.

Τα πρώτα ταξίδια με τις κόρες τους

«Όταν ξεκινήσαμε με την Ηλέκτρα τα ταξίδια τρέχαμε όλη μέρα, τώρα που παίρνουμε και τα παιδιά το πάμε λίγο πιο χαλαρά για να έχουμε περισσότερο χρόνο. Πρόσφατα πήγαμε Ινδία και Βιετνάμ και μείναμε σχεδόν από ένα μήνα στην κάθε χώρα.

Θέλαμε να δούμε τη χώρα, να πάμε σε πολλά μέρη και να έχουμε τον χρόνο μας με τα παιδιά. Η μικρή μας κόρη έχει πάει σε πολύ περίεργες χώρες. Στο Βιετνάμ δεν είχαμε πρόβλημα αλλά στην Ινδία είχαμε με το φαγητό», είπε ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Για τη φωτογραφία με το μονόπετρο στις Άλπεις

«Η Ηλέκτρα εξήγησε τι συνέβη στις Άλπεις, τότε απλώς είχε δείξει το δαχτυλίδι της και αυτό παρουσιάστηκε κάπως αλλιώς από τα media. Δεν το κατακρίνω γιατί εμείς σαν ζευγάρι δεν κάνουμε αναφορές στα προσωπικά μας, ούτε λέμε αναλυτικά ότι τώρα θα κάνουμε αυτό», είπε για την φωτογραφία που παρουσιάστηκε ως πρόταση γάμου.

Τέλος ο Ευτύχης Μπλέτσας δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Είχα χάσει το διαβατήριό μου πριν από τρία χρόνια και με είχε πιάσει μια κατάθλιψη επειδή έχασα το διαβατήριο με όλες τις σφραγίδες. Όταν πήγα να πάρω το νέο διαβατήριο από το Αστυνομικό Τμήμα μου λέει ένας αστυνομικός “Κοίτα τι σου έχω εδώ”. Είχαν βρει το παλιό μου διαβατήριο κάπου στην Γεωργία και το έφεραν στην Ελλάδα».

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Αθήνα

ΗΠΑ: Κινηματογραφική απόδραση από τις φυλακές του Μισούρι

Μεξικό: Γέφυρα κατέρρευσε την ώρα των εγκαινίων (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυτό είναι το κρησφύγετο του Τούρκου που πυροβόλησε τα στελέχη της ΕΥΠ (βίντεο)Χθες 21:51 | Ειδήσεις

Εντοπίστηκε και συνελήφθη σε χωριό του ορεινού όγκου της Ροδόπης

Μονή Σινά: Την Δευτέρα η ελληνική αντιπροσωπεία στην ΑίγυπτοΧθες 20:24 | Ειδήσεις

Τι είχαν συμφωνήσει Ελλάδα - Αίγυπτος τον Δεκέμβριο του 2024

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Δεν έχω μεγάλη πίστη στο Ιράν αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην κυρία διαπραγματευτική ισχύ του ΤραμπΧθες 19:54 | Ειδήσεις

«Από τα τέλη Μαΐου του 2025 οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν για την ανανέωση της πυρηνικής συμφωνίας έχουν επιδείξει σπουδαία σημάδια προόδου».

Champions League: Πρωταθλήτρια η "διαστημική" Παρί για πρώτη φορά στην ιστορία τηςΧθες 23:34 | Ειδήσεις

Η γαλλική ομάδα διέλυσε την Ίντερ με το εντυπωσιακό 5-0, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη νίκη σε τελικό Champions League.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή23:59Champions League: Πρωταθλήτρια η "διαστημική" Παρί για πρώτη φορά στην ιστορία της23:49Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Σπάτα και Ασπρόπυργο23:39Βάλερι Μαχάφεϊ: «Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός του "Desperate Housewives"23:24Βουλή: Την Τρίτη αρχίζει η επεξεργασία του νέου ΚΟΚ23:10Κυλλήνη: Πολυτελές αυτοκίνητο τράκαρε με τρακτέρ (εικόνες)22:55Στον Λευκό Οίκο ο Μερτς την Πέμπτη – Πρώτη του επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ ως καγκελάριος22:41Πύργος: Καταδίωξη και προσαγωγές μετά από άγριο καβγά ανηλίκων 22:25Γάζα: Η Χαμάς λέει ότι απάντησε στην πρόταση εκεχειρίας του Γουίτκοφ22:11Αυτό είναι το κρησφύγετο του Τούρκου που πυροβόλησε τα στελέχη της ΕΥΠ (βίντεο)21:56Υγεία - ΗΠΑ: Αύξηση των θανάτων από καρκίνο λόγω αλκοόλ21:40Βέλγιο: Οδοντίατρος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 55 ασθενών του21:26Ασπρόπυργος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά21:12Μονή Σινά: Την Δευτέρα η ελληνική αντιπροσωπεία στην Αίγυπτο 20:58Champions League: Άγρια συμπλοκή στο μετρό του Μονάχου μεταξύ οπαδών της Ίντερ και της Παρί (βίντεο) 20:41Βόλος: Καθάρα τα νερά σε όλες τις πολυσύχναστες ακτές20:27Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Δεν έχω μεγάλη πίστη στο Ιράν αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην κυρία διαπραγματευτική ισχύ του Τραμπ20:11ΗΠΑ: Αμερικανοί επιστήμονες λένε ότι ανακάλυψαν πλανήτη νάνο στα όρια του ηλιακού μας συστήματος19:57ΝΒΑ: Ο Γουίλιαμσον αρνείται την κατηγορία για βιασμό19:40Νιγηρία: Στους 151 ο αριθμός των νεκρών από τις ξαφνικές πλημμύρες19:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο