Βόλος: Καθηγητής κλείδωσε μαθητές στην τάξη για να κάνει μάθημα

Αναστάτωση προκλήθηκε σε σχολείο στον Βόλο, όπου καθηγητής φέρεται να κλείδωσε μαθητές στη σχολική αίθουσα για να κάνει μάθημα. Γονείς και μαθητές πήγαν μαζί στο σχολείο την Παρασκευή 12/12, καθώς οι γονείς φέρονται να μην επέτρεψαν στα παιδιά τους να μπουν στην τάξη για το μάθημα του συγκεκριμένου καθηγητή.
«Οι γονείς δεν άφησαν τα παιδιά τους να μπουν στο μάθημα με τον συγκεκριμένο καθηγητή. Ανησυχούν. Φοβούνται. Δεν νιώθουν ασφάλεια. Αυτό που έγινε δεν συμβαίνει ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες», ανέφερε στο τοπικό μέσο, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ο οποίος δέχθηκε καταγγελίες γονιών, όταν έμαθαν για το περιστατικό.
Σύμγωνα με πληροφορέις, σύμβουλος εκπαίδευσης που όρισε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας είδε συναντήθηκε εχθές με τον καθηγητή και συζήτησαν στο πλασίο διερεύνησης του περιστατικού, ωστόσο οι γονείς εξακολουθούν να δηλώνουν ιδιαίτερα προβληματισμένοι από τη συμπεριφορά του.
Το χρονικό της υπόθεσης
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, ωστόσο δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο από τον ίδιο καθηγητή. Σύμφωνα με καταγγελίες, μπαίνοντας στην τάξη για το μάθημά του, ο καθηγητής συνηθίζει να κλειδώνει την πόρτα , η οποία παραμένει κλειστή μέχρι να τελειώσει η ώρα της παράδοσης.
Όταν το αντιλήφθηκαν οι μαθητές αντέδρασαν και του ζήτησαν να ξεκλειδώσει την τάξη κι όταν εκείνος αρνήθηκε, ακολούθησε ένταση. Μάλιστα, μαθητές ανέφεραν ότι ο καθηγητής ξεκλείδωσε την πόρτα και έβγαλε έξω τους μαθητές που του ζητούσαν να την ανοίξει, ενώ μάλιστα τους απείλησε με απουσία.
Πούτιν: Η Μόσχα θα επιτύχει τους πολεμικούς στόχους της στην Ουκρανία
Αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένο έξω από το Μέγαρο Μαξίμου
Θεσσαλονίκη: Νεαροί πήραν παραμάζωμα αυτοκίνητο και τον ιδιοκτήτη του για να αποφύγουν τη σύλληψη







