LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 03 Ιουνίου 2022 12:14

Υπεραθλητής θα τρέξει απόσταση ίση με την περιφέρεια της γης!

Ο Τόμαζ Ντριμπάλα 44 ετών, σχεδιάζει να περάσει περισσότερα από τρία χρόνια ταξιδεύοντας για να ολοκληρώσει τον στόχο του.

Τόμαζ Ντριμπάλα - τρέξιμο - Ουκρανία

Υπεραθλητής ετοιμάζεται να τρέξει 40.075 χιλιόμετρα σε όλο τον κόσμο - απόσταση ίση με την περιφέρεια της Γης - για να συγκεντρώσει χρήματα για Το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF).

Ο Τόμαζ Ντριμπάλα 44 ετών, σχεδιάζει να περάσει περισσότερα από τρία χρόνια ταξιδεύοντας για να ολοκληρώσει τον στόχο του.

Ο Πολωνός αθλητής που ζει στο Λονδίνο εδώ και 21 χρόνια, θα τρέξει από το Λονδίνο στην Αθήνα, από το Κάιρο στην πόλη του Κουβέιτ, από την Ινδονησία στο Χονγκ Κονγκ και στη συνέχεια από τη Δυτική στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, ξεκινώντας από το Λος Άντζελες και τερματτίζοντας στη Νέα Υόρκη.

«Θα έχουμε πολύ εξοπλισμό πίσω μας και ανάμεσα στα στάδια (Ευρώπη-Αραβία, Αραβία-Ασία, Ασία-ΗΠΑ) θα έχουμε έως και τέσσερις εβδομάδες διάλειμμα» είπε στη Daily Mail. «Δεν είναι ένα συνεχές τρέξιμο. Είναι αδύνατο να γίνει έτσι. Χρειαζόμαστε χρόνο για να αναδιοργανώσουμε την προσπάθειά μας και να μεταφέρουμε όλο τον εξοπλισμό σε νέα τοποθεσία» εξήγησε.

Ο Τόμας Ντριμπάλα σχεδιάζει να ταξιδεύει σε κάθε νέα γραμμή εκκίνησης αεροπορικώς και έχει προγραμματίσει ταξίδια πίσω στο Λονδίνο για να βλέπει τους δύο γιους του.

«Το σώμα μου χρειάζεται χρόνο για να συνέλθει και έχω δύο γιους στο Λονδίνο και χρειάζονται τον πατέρα τους. Έχουμε προγραμματίσει διαλείμματα για το Σαββατοκύριακο κάθε τρεις εβδομάδες και διαλείμματα κατά τη διάρκεια όλων των διακοπών για να βλέπω τα αγόρια μου» ανέφερε.

Ο αθλητής σκοπεύει να συγκεντρώσει χρήματα για την εκστρατεία «Βοήθεια στα παιδιά από την Ουκρανία» της UNICEF.

Τόμαζ Ντριμπάλα - τρέξιμο - Ουκρανία

«Είμαι πατέρας δύο γιων και δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν μπορώ να τους βλέπω. Θέλω οι Ουκρανοί πατέρες να ξέρουν ότι φροντίζουμε τους γιους και τις κόρες τους ενώ αυτοί παλεύουν για τη γη για τα σπίτια τους» είπε στο News & Star.

Ο Τόμας Ντριμπάλα, ο οποίος είναι προπονητής διαλογισμού θα χρηματοδοτήσει το εγχείρημά του από τις οικονομίες του και από χορηγίες, καθώς θα καταγράφει το ταξίδι του στο Instagram. Σχεδιάζει να συνεργαστεί με τοπικές οργανώσεις και επιχειρήσεις στην πορεία, ενημερώνοντάς τους για τα παιδικά τραύματα, που υπέστη.

Ο Ντριμπάλα ξεκίνησε το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων το 2018 ως έναν τρόπο για να βελτιώσει την ψυχική του υγεία, όταν χώρισε και έχασε την επιχείρησή του.

Σχεδιάζει να ξεκινήσει για τη νέα του πρόκληση τον Αύγουστο και ελπίζει να ολοκληρώσει τον μαραθώνιο σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος του 2025.

«Τρέχω με ένα μήνυμα και χτίζω κοινότητες ενημερωμένες για το τραύμα κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Το ταξίδι ανταμείβει από μόνο του» είπε ο Τόμας Ντριμπάλα διευκρινίζοντας ότι δεν είναι στόχος του η κατάρριψη παγκόσμιου ρεκόρ.

Ειδήσεις σήμερα:

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πάρος: Δορυφορική εικόνα από τις πλημμύρες στο νησίΣήμερα 22:32 | Ειδήσεις

Σημαντικές καταστροφές σημειώθηκαν στις Κυκλάδες λόγω της κακοκαιρίας, με τις μεγαλύτερες ζημιές να έχουν καταγραφεί στην Πάρο.

Κυριακή Γρίβα: Σπάραξε η μητέρα της στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της, 1 χρόνο μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (εικόνες)Σήμερα 19:58 | Ειδήσεις

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το Αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου γίνονται τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, πριν από ένα χρόνο.

Τροχαίο στον Λαγκαδά: Η προφυλάκιση, η συγνώμη και η χρήση μεθαδόνηςΣήμερα 19:13 | Ειδήσεις

Η υπόθεση της άτυχης Χαράς, που σκοτώθηκε από τον μεθυσμένο οδηγό, που ήταν στο τιμόνι, παρ' ότι του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα, έχει μια ακόμη συγκλονιστική εξέλιξη.

Βοστώνη: Φορτηγό έπεσε σε πεζούς (εικόνες)Σήμερα 22:06 | Ειδήσεις

Στο δυστύχημα ενεπλάκη ένα κίτρινο φορτηγό, το οποίο έπεσε πάνω σε πεζούς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκία - Ιμάμογλου: Μποϊκοτάζ στην αγορά ως διαμαρτυρία για τη φυλάκισή του 23:30Άρης – Περιστέρι: Πήραν το “θρίλερ” οι φιλοξενούμενοι23:16Ένταση σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 23:03Πατήσια: Φωτιά σε εργοστάσιο (εικόνες)22:49Κακοκαιρία - Πάρος: Δορυφορική εικόνα από τις πλημμύρες στο νησί 22:36Θεσσαλονίκη: Νύφη συνελήφθη λίγο πριν πάει στην εκκλησία22:22Βοστώνη: Φορτηγό έπεσε σε πεζούς (εικόνες) 22:09Charleston Open: Η Σάκκαρη προκρίθηκε στον 2ο γύρο21:55Η μεγάλη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1 21:42Επιβατικό αεροπλάνο από Ισραήλ έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία21:28Πάπας Φραγκίσκος: Πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του21:15Ωνάσεια Δημόσια Σχολεία: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων - Ποιες είναι οι προϋποθέσεις21:01Youth League – Ολυμπιακός: Είπε αντίο… με ψηλά το κεφάλι20:48Ηράκλειο: Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε σπίτια με “χρυσή” λεία20:34Μητσοτάκης στο ΤikTok για κατώτατο μισθό: Θα πετύχουμε τον στόχο μας για 950 ευρώ το 2027 20:21Κυριακή Γρίβα: Σπάραξε η μητέρα της στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της, 1 χρόνο μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (εικόνες)20:07ΠΝΟ – Απεργία: Πότε δένουν κάβους τα πλοία19:52Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο δεύτερος υγειονομικός - Κατηγορείται για χρηματισμό και εκβιασμό19:39Τροχαίο στον Λαγκαδά: Η προφυλάκιση, η συγνώμη και η χρήση μεθαδόνης 19:23Γυμνάσια – Λύκεια: Πότε λήγουν τα μαθήματα19:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο