LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 07 Μαΐου 2022 13:58

Ηλιούπολη: Συλλήψεις για μεγάλη ποσότητα κάνναβης

Χειροπέδες σε έναν 26χρονο και έναν 27χρονο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Τι εντόπισε η ΕΛΑΣ στα σπίτια τους.

Ηλιούπολη - ναρκωτικά

Δύο άνδρες, ηλικίας 26 και 27 ετών, συνελήφθησαν, στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και για πλαστογραφία ο πρώτος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με άτομο που αποθηκεύει και διακινεί μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στην Ηλιούπολη, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του. Μετά από έρευνα, εντοπίστηκε ο 26χρονος να κινείται με το αυτοκίνητό του στην Ηλιούπολη, στο οποίο επέβαινε και ο 27χρονος. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, ο 26χρονος επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας και αμέσως μετά τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Ηλιούπολη - ναρκωτικά

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 26χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ στην οικία του 27χρονου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 1,7 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Πού εστιάζουν οι έρευνες των Αρχών

Ηπατίτιδα – ΗΠΑ: Έρευνα για θανάτους παιδιών

Πώς ο Τίμιος Σταυρός κάλυψε τον ουρανό της Ιερουσαλήμ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος του Πάσχα: Υποχώρησε το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούςΧθες 22:59 | Ειδήσεις

Τόσο στην Αθηνών-Λαμίας όσο και στην Αθηνών-Κορίνθου, η επιστροφή διεξάγεται πλέον με ομαλές ταχύτητες και χωρίς ουρές.

Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)Χθες 18:06 | Ειδήσεις

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και των κομμάτων για την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε μουσουλμανικό τέμενος.

Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονηςΣήμερα 06:57 | Ειδήσεις

Πού εντοπίζονται για τελευταία φορά τα ίχνη της. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑΣήμερα 07:15 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις του Ισραηλινού στρατού. Τι αναφέρουν Ισραηλινά ΜΜΕ για την διαχείριση της συνοριακής διέλευσης στην Γάζα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑ07:31Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονης07:17Εορτολόγιο – 8 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:03Champions League: Η Ντόρτμουντ έριξε στο καναβάτσο την Παρί Σεν Ζερμέν06:50Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 152 σημεία06:36Eurovision 2024: Η Κύπρος πέρασε στον τελικό06:23Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη06:09Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια σε δήλωση αγάπης θαυμάστριας του23:59Μέση Ανατολή: Όλες οι πλευρές επιστρέφουν στη διαπραγμάτευση, μεταδίδει αιγυπτιακό πρακτορείο23:44Euroleague - Final 4: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι και πάει Βερολίνο (εικόνες)23:29Χαλκιδική: Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό σε παραλία23:14Έξοδος του Πάσχα: Υποχώρησε το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούς22:59Πέθανε ο Κώστας Ματσακάς22:44Τα φάρμακα της εξωσωματικής γονιμοποίησης δεν προκαλούν καρκίνο22:29Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για “υπουργούς δολοφόνους παιδιών”: Ο Μητσοτάκης καλύπτει το “τζάκι Καραμανλή”22:14Η Τζάνετ Τζάκσον κάνει περιοδεία στην Ευρώπη21:59Ραφήνα – Τροχαίο: Νεκρός άνδρας από “καραμπόλα” παρκαρίσματος21:44Κασιδιάρης: Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο επικεφαλής του “Εθνικού Κόμματος - Έλληνες”21:30Δούκας για Μονή της Χώρας: Τα μνημεία ενώνουν την ανθρωπότητα, δεν την χωρίζουν21:19Θεσσαλονίκη: Φωτιές σε δύο λεωφορεία την ίδια μέρα21:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο