LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τεχνολογία - ΕπιστήμηΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2022 22:59

Σεισμός στην Κρήτη

Αισθητός σε αρκετές περιοχές έγινε ο σεισμός, λόγω του μεγέθους του.

Σεισμός - Σεισμογράφος

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19:35, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κρήτης.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Καλών Λιμένων Ηρακλείου και το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα 19.5 χιλιόμετρα.

Σεισμός - Κρήτη - Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές του νησιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός – Πλεύρης: Τέλος στα πιστοποιητικά εμβολιασμού από τον Μάιο

Καταδικάστηκε για ασέλγεια στις ανιψιές του και… αφέθηκε ελεύθερος

Ηλεκτρονική απάτη - Βόλος: Άνδρας έχασε 50000 ευρώ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόρεια Μακεδονία - Μητσοτάκης: Η Σιλιάνοφσκα παραβιάζει την Συμφωνία των Πρεσπών και ναρκοθετεί την χώρα τηςΣήμερα 08:42 | Ειδήσεις

Για επιβεβαίωση των ενστάσεων που είχε διατυπώσει ως αντιπολίτευση η ΝΔ για την Συμφωνία των Πρεσπών, κάνει λόγο ο Πρωθυπουργός σε δήλωση του για το ατόπημα της Προέδρου της γειτονικής χώρας.

Βόρεια Μακεδονία: “Η ορκωμοσία Σιλιάνοφσκα είναι νομικά άκυρη”Σήμερα 10:01 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης για την στάση της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας και για το ενδεχόμενο ακόμη και να εκπέσει του αξιώματος της.

Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η “χημεία”, η Μονή της Χώρας και οι δηλώσειςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Το επίσημο πρόγραμμα και οι προσδοκίες από το ραντεβού των δύο ηγετών στην Άγκυρα. Ποιοι είναι οι στόχοι της ελληνικής αποστολής.

Ισραήλ: Στην σκιά του πολέμου οι εορτασμοί για την επέτειο ίδρυσής του ΚράτουςΣήμερα 08:26 | Ειδήσεις

Τι λένε ισραηλινοί αξιωματούχοι για τα 76 χρόνια από την ίδρυση του κράτους, τα οποία φέτος γιορτάζονται με το όπλο στο χέρι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λάρισα: Πλάκωσαν διαιτητή σε αγώνα τοπικού (εικόνες)12:00Λάρισα: Πήγε στην τράπεζα 40000 ευρώ που κλάπηκαν στην... Λιβύη11:47Eurovision - Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή στην Ελλάδα (βίντεο)11:33Επικοινωνία Μητσοτάκη - Χριστοδουλίδη πριν την συνάντηση με τον Ερντογάν11:20ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας 11:06Ρώμη - Σάκκαρη: Η αντίπαλος στις “16”10:53Γιος Μπελέρη για επίσκεψη Ράμα: Ήρθε να προκαλέσει και να τρομοκρατήσει10:39Είναι πραγματική απειλή το βέτο;10:26Touramical: Πολυτελή αγωνιστικά αυτοκίνητα - αντίκες στην Θεσσαλονίκη (εικόνες)10:12Βόρεια Μακεδονία: “Η ορκωμοσία Σιλιάνοφσκα είναι νομικά άκυρη”09:59Κωνσταντοπούλου για Μάτι: Το δικαστήριο δεν ήταν ανεξάρτητο, υπήρχε διαπλοκή για ατιμωρησία (βίντεο)09:45Λύκειο: Το “τελευταίο κουδούνι” πριν τις εξετάσεις09:32Νέα Σμύρνη: Καταδίωξη με “γκάζια” για την αποφυγή αστυνομικού ελέγχου09:19ΔΥΠΑ: Ξεκινά η πλατφόρμα για εύρεση εργασίας στον τουρισμό09:05Ισραήλ: Εορτασμοί στη σκιά του πολέμου, για την επέτειο ίδρυσής του08:52Βόρεια Μακεδονία - Μητσοτάκης: Η Σιλιάνοφσκα παραβιάζει την Συμφωνία των Πρεσπών και ναρκοθετεί την χώρα της08:38Εορτολόγιο - 13 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:25“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια με καταιγιστικές εξελίξεις (εικόνες)08:11Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: Η πρόκληση, οι “συστάσεις” της ΕΕ και η ελληνική αντίδραση07:58Μάτι: Η δικαίωση δεν ήρθε ποτέ για τους συγγενείς των θυμάτων07:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο