LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 13 Μαΐου 2024 11:04 | Ανανέωση: 13 Μαΐου 2024 11:33

Eurovision - Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή στην Ελλάδα (βίντεο)

Τι είπε στο αεροδρόμιο η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Euroivision. Τι απάντησε ο Ζερόμ Καλούτα στην κριτική για την παρουσίαση του.

Eurovision - Ημιτελικός - Μαρίνα Σάττι

Επέστρεψε στην Αθήνα η Μαρίνα Σάττι καθώς και τα μέλη της ελληνικής αποστολής στη φετινή Eurovision, η οποία έφερς στη χώρα μας την 11η θέση, σ’ έναν μουσικό διαγωνισμό που από τη μια είχε φαντασμαγορικές σκηνές, από την άλλη παρουσίασε έντονο πολιτικό χαρακτήρα με φόντο τη συμμετοχή του Ισραήλ.

Η τραγουδίστρια χαμογελαστή και εμφανώς ευδιάθετη σχολίασε: «Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που εν τέλει η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή. Θα χρειαστώ τουλάχιστον δύο χρόνια για να μπορέσω να αφομοιώσω όλη την πληροφορία και τη μοναδική εμπειρία που έζησα στην Eurovision. Αρρώστησα πράγματι, δεν ήμουν όμως ποτέ τόσο βαριά όσο έγραφαν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν είχα πυρετό στον ημιτελικό. Ήταν απλώς, ένα μικρό κρύωμα».

Από τους δύο Έλληνες παρουσιαστές της βραδιάς, ο Θανάσης Αλευράς δεν πλησίασε τους δημοσιογράφους ούτε απηύθυνε καμία δήλωση.

Από την πλευρά του ο άλλος παρουσιαστής Ζερόμ Καλούτα απάντησε στα σχόλια ελληνικών ΜΜΕ που έκαναν λόγο για προχειρότητα από μεριάς του ίδιου και του συμπαρουσιαστή του. Αναφέρθηκε σε μερικές από τις αστοχίες τους, όπως το ότι δεν γνώριζαν ποια είναι η διάδοχος του σουηδικού θρόνου, τα λάθη με «το νησί Σαν Μαρίνο» και τη θέση που εμφανίζεται η Ελλάδα, αλλά και την ενόχληση των θεατών, που μιλούσαν στον αέρα, την ώρα τραγουδούσε στη σκηνή η Έλενα Παπαρίζου: «Ζήσαμε απίστευτα πράγματα είναι όνειρο. Για του χρόνου δεν έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, μόνο κάποιες καταθέσεις. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Εντάξει διαβάσαμε πιο πολύ από ό,τι διαβάσαμε στις πανελλήνιες, να είστε σίγουροι γι' αυτό», είπε γελώντας ο παρουσιαστής.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η “χημεία”, η Μονή της Χώρας και οι δηλώσεις

Γλυκά Νερά: Λεωφορείο έπεσε σε στάση λεωφορείου και στύλο ηλεκτροδότησης (εικόνες)

ΠΣΖ - Μπαπέ: “Αντίο” στο Παρίσι με... ήττα για την πρωταθλήτρια Γαλλίας (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές την ΠαρασκευήΧθες 16:21 | Ειδήσεις

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την επικράτεια. Πού αναμένονται τα φαινόμενα. Η ένταση των ανέμων.

Εκλογές στην Βρετανία: Ο Φάρατζ, η νίκη Εργατικών και η συντριβή του ΣούνακΣήμερα 06:38 | Ειδήσεις

Οι Εργατικοί οδεύουν προς την εξουσία με μεγάλη πλειοψηφία, σύμφωνα με το exit poll και τις επικαιροποιημένες προβλέψεις. Για πρώτη φορά βουλευτής ο Φάρατζ. Η συντριβή Σούνακ.

Πάρος: Νεκροί δύο φίλοι σε μετωπική σύγκρουσηΣήμερα 06:14 | Ειδήσεις

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στην Πάρο όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο νεαροί φίλοι, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Κηφισός: Τροχαίο με ανατροπή φορτηγούΣήμερα 06:41 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε πεζός για λόγους που παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κηφισός: Τροχαίο με ανατροπή φορτηγού07:01Εκλογές στην Βρετανία: Ο Φάρατζ, η νίκη Εργατικών και η συντριβή του Σούνακ06:48Προολυμπιακό: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο χάνει το ματς με Σλοβενία06:34Πάρος: Νεκροί δύο φίλοι σε μετωπική σύγκρουση06:20Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές την Παρασκευή06:07Εκλογές στη Βρετανία: Έκλεισαν οι κάλπες - Τι δείχνουν τα exit poll00:02Μεξικό: Δεκάδες κροκόδειλοι βγήκαν... στους δρόμους μετά τις πλημμύρες (βίντεο)23:59Βρετανία: Καθηγήτρια έμεινε έγκυος από μαθητή της (βίντεο)23:50Σκόπια - Σιλιάνοφσκα: Δεν παραβιάζουμε εμείς την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά κάποιος άλλος23:39Wimbledon: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά23:25Πυροσβεστική: 62 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο23:12Συμφωνία Ισραήλ - Χαμάς: “Υπάρχει πραγματική πιθανότητα”22:58Προολυμπιακό: Η Ελλάδα πρώτη και χωρίς απώλειες στον Όμιλό της22:45Στο Gov.gr Wallet μπαίνει η άδεια για ταχύπλοο22:33Copa America: Οι προημιτελικοί αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ 22:21Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (εικόνες)22:07Φάρμακα για την παχυσαρκία: Τι πρέπει να γνωρίζουμε21:55Ταύρος: Φωτιά σε παλιό οινοποιείο (εικόνες) 21:42Χίος: Στη φυλακή ο ένοχος για την φωτιά στην Σιδηρούντα21:28Ανθρωποκτονία στο Λασίθι: “Πήγε να πυροβολήσει στον αέρα και το θύμα πέρασε από μπροστά”21:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο