LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Απριλίου 2022 16:17

Ομόνοια: Επίθεση σε αυτοκινητοπομπή φιλορωσικών συλλογικοτήτων

Είχαν επιτεθεί μαζί με έτερα άτομα σε αυτοκινητοπομπή φιλορωσικών συλλογικοτήτων στην περιοχή της Ομόνοιας

AP - ΗΠΑ - περιπολικό - αστυνομία

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, αλλοδαποί επιτέθηκαν μαζί με έτερα άτομα σε αυτοκινητοπομπή φιλορωσικών συλλογικοτήτων στην περιοχή της Ομόνοιας, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών σε δύο οχήματα και τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

"Συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή 8 Απρίλιου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο αλλοδαποί για την επίθεση σε βάρος ατόμου την Κυριακή 3 Απριλίου 2022.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, προσβολή συμβόλων άλλου κράτους, έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απείθεια και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω, την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, είχαν επιτεθεί μαζί με έτερα άτομα σε αυτοκινητοπομπή φιλορωσικών συλλογικοτήτων στην περιοχή της Ομόνοιας, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών σε δύο οχήματα και τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Στο πλαίσιο ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στις κατοικίες των εμπλεκομένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσαν την ημέρα της επίθεσης καθώς και δύο μαχαίρια και πιστόλι αερίου.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των έτερων δραστών συνεχίζονται".

Ειδήσεις σήμερα:

Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης (εικόνες)

Σεισμός στην Θήβα - Αισθητός και στην Αττική

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο κουμπάρος της διαψεύδει ότι είχαν ερωτική σχέση - Τι λέει ο δικηγόρος του




Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο