LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 19 Μαρτίου 2022 20:02

Βόλος - Αστέρας: Οι Αρκάδες καθάρισαν νωρίς και πήραν... κεφάλι στα play out

Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ στη Super League ο Αστέρας πέρασε με άνεση από την έδρα του Βόλου καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο!

Βόλος - Αστέρας

Για 14ο σερί ματς ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει ν΄ αγνοεί την ισοπαλία (τελευταίο ήταν το 0-0 της 11ης Δεκεμβρίου με την ΑΕΚ στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας). Στην πρεμιέρα των play out, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφυγε νικήτρια από το Πανθεσσαλικό με 2-0 επί του Βόλου και σε συνδυασμό με την ήττα του ΟΦΗ από τον Ιωνικό πέρασε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τις βάσεις για το "τρίποντο" από το πρώτο 25λεπτο, αιφνιδιάζοντας πλήρως τον αντίπαλό τους, που έμεινε χωρίς νίκη για 6ο σερί ματς, ενώ μετά τη σημερινή του ήττα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επαναλάβει το περσινό του κατόρθωμα, όταν είχε τερματίσει πρώτος στα play out (απέχει 8 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Αστέρα).

Νωρίς-νωρίς στο ματς οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Σίτο (15΄), ο οποίος από πολύ κοντά μετά από το κόρνερ του Κρεσπί και την κεφαλιά-πάσα στο πρώτο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Η φάση ελέγχθηκε από το VAR για πιθανή παράβαση οφσάιντ, ωστόσο, δεν διπαιστώθηκε κάτι τέτοιο.

Τρία λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 18΄ η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Κρεσπί, ωστόσο, αυτή την φορά ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος μετά την υπόδειξη του VAR κι έτσι δεν έγινε το 0-2.

Ο Αστέρας συνέχισε να κυριαρχεί στο γήπεδο και στο 25΄ ήρθε το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Ριέρα τροφοδότησε τον Κρεσπί, ο οποίος αφού απέφυγε τον Ρίνερ μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Κλέιμαν (0-2). Και η φάση αυτή εξετάστηκε από το VAR, χωρίς να βρεθεί παράβαση.

Βόλος - Αστέρας

Παρά τις τρεις αλλαγές που έκανε ο Κώστας Μπράτσος στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του, η ομάδα που "άγγιξε" το γκολ ήταν ο Αστέρας. Στο 59΄ ο Σίτο βρήκε λίγο κενό χώρο και έκανε το σουτ, με την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν.

Η πρώτη φάση στο ματς που απείλησαν οι γηπεδούχοι σημειώθηκε στο 64΄. Ο Φαν Βέερτ πρόλαβε τον Παπαδόπουλο στην έξοδο, αλλά η προβολή του έφυγε άουτ.

Βόλος - Αστέρας

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς

Κίτρινες: Σοάρες, Μπαριέντος, Ρεγκατέν - Τασουλής, Ριέρα, Σίτο

Οι ενδεκάδες:

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ρίνερ (46΄ Ρομέρο), Γκιουλέν, Φεράρι, Σοάρες (72΄ Μπαρτόλο), Μπαριέντος (87΄ Ροσέρο), Φερνάντες, Οροζ (46΄ Νίνης), Κορέα (46΄ Ρεγκατέν), Φαν Βέερτ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Ν. Παπαδόπουλος, Καρμόνα (67΄ Γκαρσία), Αντζουλάς, Πίτσου, Τασουλής (90΄+2 Παπαδόπουλος), Βαλιέντε, Σανταφέ (67΄ Κανελλόπουλος), Σίτο, Ριέρα (90΄+2 Μιχόπουλος), Κρέσπι (83΄ Σονί), Μπενίτο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΣήμερα 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Σήμερα 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο