LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Φεβρουαρίου 2022 22:52

Άνω Λιόσια: Μαθητής δημοτικού γύρισε σπίτι του κρατώντας.. μία σφαίρα!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς ενός 10χρονου αγοριού, όταν το παιδί έφερε από το σχολείο μία σφαίρα που βρήκε.

Σχολική αίθουσαΔεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς ενός 10χρονου αγοριού, όταν το παιδί έφερε από το σχολείο μία σφαίρα που βρήκε.

Το παιδάκι, μαθητής της τετάρτης δημοτικού, μπήκε στην τάξη και βρήκε μέσα μία αδέσποτη σφαίρα. Την κράτησε στα χέρια του, την έβαλε στην τσάντα του κι όταν γύρισε σπίτι το έδειξε στους γονείς του.

«Η μαμά ήρθε και μου παρέδωσε αυτό το πράγμα που βρήκε ο μαθητής μέσα στην τάξη. Το πήρα και πήρα αμέσως στην ασφάλεια, την αστυνομία στα Λιόσια.

Ήρθαν, το πήρανε, με κάλεσαν, έδωσε και την κατάθεση. Κοιτάξαμε στην τάξη, δεν υπήρχε κάτι που να υποδηλώνει ότι είχε μπει σφαίρα. Τα παράθυρα βέβαια είναι ανοιχτά στο σχολείο όλη μέρα», δήλωσε στο Mega η διευθύντρια του σχολείου.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι δεν έχει ακούσει ούτε ένα πυροβολισμό τέσσερα χρόνια που είναι στο σχολείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Snik: Λιάγκας - Σκορδά ξέσπασαν μετά την πρόσκληση σε μονομαχία (βίντεο)

Μουσικό Σχολείο - Ίλιον: σάλος για τον μαθητή με την φούστα και τον καθηγητή (βίντεο)

Δολοφονία Άλκη - Κούγιας: ευνοεί τον 23χρονο ο διαχωρισμός της δικογραφίας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κίνα: Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ανεμοστρόβιλο (εικόνες)07:17Γάζα: Ο Μπλίνκεν επιστρέφει στη Μέση Ανατολή07:03Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό06:50Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος06:36Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ06:23Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας06:09“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο