LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 28 Απριλίου 2024 07:11

Κίνα: Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ανεμοστρόβιλο (εικόνες)

Ο ανεμοστρόβιλος έπληξε τη βιομηχανική ζώνη Μπαϊγούν. 

Κινα - ανεμοστροβιλος

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 33 τραυματίστηκαν όταν ισχυρός ανεμοστρόβιλος έπληξε χθες Σάββατο την πόλη Κουανγκτσόου (Καντόνα), πρωτεύουσα της επαρχίας Κουανγκντόνγκ, στη νότια Κίνα.

Όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τοπικούς αξιωματούχους, ο ανεμοστρόβιλος έπληξε το απόγευμα τη βιομηχανική ζώνη Μπαϊγούν, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε 141 κτίρια. Δεν αναφέρθηκαν καταρρεύσεις σπιτιών, υπογραμμίζεται.

Πέρυσι, ανεμοστρόβιλος είχε προκαλέσει τον θάνατο 10 ανθρώπων στην επαρχία Τσιανγκσού της νοτιοανατολικής Κίνας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό

Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ

Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: "Καμπανάκια" για Βόρεια Μακεδονία, Μονή της Χώρας και επίσκεψη ΡάμαΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

Σαφείς προειδοποιήσεις προς τα Σκόπια για την Συμφωνία των Πρεσπών. Τι είπε για τον Ερντογάν και την Μονή της Χώρας. Τι τονίζει για τον Ράμα. Τι απαντά για την ακρίβεια.

Κασσελάκης: Πρεμιέρα για το “προεκλογικό βαν” στα βόρεια προάστια (εικόνες)Σήμερα 15:02 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές βρέθηκε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες.

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Η στιγμή που ο πατέρας το πετάει στα σκουπίδια (βίντεο - ντοκουμέντο)Σήμερα 11:40 | Ειδήσεις

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο πατέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στη χωματερή, να το πετά στα σκουπίδια.

Ράφα: Το Ισραήλ ζήτησε την απομάκρυνση κατοίκων και σε άλλες συνοικίεςΣήμερα 10:32 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται τα ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας παρά τις επικρίσεις των ΗΠΑ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πέθανε ο Σπύρος Βλασσόπουλος16:01Κορινθία: Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει (εικόνες)15:47“Παγιδευμένοι”: Τι θα δούμε την Δευτέρα και την Τρίτη (εικόνες)15:32Αρθροσκόπηση γόνατος: Αντιμετωπίζει τον πόνο;15:19Κασσελάκης: Περιοδεία στα βόρεια προάστια και πρεμιέρα για το “προεκλογικό βαν” (εικόνες)15:06Καιρός: Κυριακή του Θωμά με τοπικές μπόρες και άνοδο θερμοκρασίας14:52Κύπρος: Συνελήφθη ύποπτος Ιρανός με γεμάτο όπλο14:39Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί “άνοιξαν δρόμο” για μωρό σε κίνδυνο (βίντεο)14:25ΗΠΑ - Τραμπ: Η Νίκι Χέιλι πιθανή υποψήφια για την αντιπροεδρία14:12“5Χ5” ΣΠΕΣΙΑΛ με Τουμασάτου και Κατσούλη (εικόνες)13:58Χαλκιδική – Απάτες: Δημιουργούσαν φτηνά eshops και έστελναν προϊόντα “μαϊμού”13:44“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)13:31Eurovision: Εκτός διαγωνισμού ο Ολλανδός μετά από καταγγελία13:18Πατέρας Κυριακής Γρίβα: Το παιδί μου “σαπίζει” στον τάφο και αυτός το “παίζει” τρελός13:04“Χειρόγραφα” του Ιησού: Η απάντηση Γεωργιάδη στον Κασσελάκη12:50Μαρκόπουλο - Ναρκωτικά: Η μεγάλη φυτεία, το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο και οι... τυχεροί λαχνοί (εικόνες)12:37Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Ρεκόρ εγγραφών στην πλατφόρμα12:23ΔΥΠΑ - ΕΦΚΑ: Οι πληρωμές έως τις 17 Μαΐου12:10Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Η στιγμή που ο πατέρας το πετάει στα σκουπίδια (βίντεο - ντοκουμέντο)11:57Πρότυπα - Πειραματικά Σχολεία: Κλήρωση και εξετάσεις για την εισαγωγή μαθητών11:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο