LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 30 Ιανουαρίου 2022 16:18

Διόνυσος: Άκρως επιθετικό είδος ο λύκος που κυκλοφορεί

Ως ένα άκρως επιθετικό είδος λύκου χαρακτηρίζεται απο τους ειδικούς το ζώο που επιτέθηκε και σκότωσε δυο σκυλιά στον Διόνυσο την περασμένη Πέμπτη.

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ - ΛΥΚΟΣ - ΛΥΚΟΙ

Ως ένα άκρως επιθετικό είδος λύκου χαρακτηρίζεται απο τους ειδικούς το ζώο που επιτέθηκε και σκότωσε δυο σκυλιά στον Διόνυσο την περασμένη Πέμπτη.

Το κλιμάκιο του Δασονομείου Αγίου Στεφάνου που έκανε αυτοψία στο χώρο που επιτέθηκε ο λύκος επισημαίνει πως πρόκειται για Μονόλυκο.

Ενα είδος λύκου που ζει κυρίως μόνο του και οχι σε αγέλη και φαίνεται να έχει εγκλωβιστεί στις πλαγιές της Πεντέλης.

Στη λεωφόρο Αιολίδος, μάλιστα, ο λύκος φέρεται να πήδηξε τη μάντρα ενός σπιτιού και να εισέβαλε στην αυλή την ωρα που η ένοικος τον παρακολουθούσε έντρομη απο τη τζαμαρία.

Όλες οι περιγραφές μιλούν για ενα πολύ μεγάλο ζώο, εξαιρετικά άγριο 

Το κλιμάκιο του Δασονομείου Αγίου Στέφανου εντόπισε τα σημεία της πάλης του λύκου με το άτυχο σκυλί καθώς και τα χνάρια που άφησε πίσω του το άγριο ζώο.

Απο την έρευνα προέκυψε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προσεγγίζει την περιοχή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κακοκαιρία - ΗΠΑ: Χιονοπτώσεις ρεκόρ, 95000 σπίτια χωρίς ρεύμα

Κορονοϊός - Όμικρον 2: Πόσο επικίνδυνη είναι η νέα υποπαραλλαγή

Πάνος Νάτσης: Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”Σήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Πώς εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στις εθνικές οδούς της χώρας.

Γάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο ΚάιροΣήμερα 07:53 | Ειδήσεις

Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι έκαναν λόγο για «πολυάριθμους νεκρούς» τη νύχτα στην περιοχή. Μια χερσαία εισβολή «θα ήταν αφόρητη» λέει ο Γκουτέρες.

Κασσελάκης: Το πιο αριστερό πράγμα είναι να βελτιώνεις τη ζωή των συνανθρώπων σουΣήμερα 14:34 | Ειδήσεις

«Ο κόσμος με κατανοεί σιγά-σιγά, το αισθάνομαι» δήλωσε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. 

Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδροςΣήμερα 12:33 | Ειδήσεις

Ο Πούτιν κατήγαγε μια σαρωτική νίκη στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου, δύο και πλέον χρόνια αφότου έστειλε δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στην Ουκρανία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”15:22ΠΑΣΟΚ για Μονή της Χώρας: Πρόκληση με υπογραφή Ερντογάν η μετατροπή της σε τζαμί15:08Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα στα διόδια των Μαλγάρων14:54Κασσελάκης: Το πιο αριστερό πράγμα είναι να βελτιώνεις τη ζωή των συνανθρώπων σου14:40Κικίλιας: Προχωρούν τα έργα καθαρισμών σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας14:26Βόλος: Νεκρός ο άνδρας που διέρρηξαν το σπίτι του όσο νοσηλευόταν14:13Πατριάρχης Βαρθολομαίος: στηρίζουμε την ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας - Ουκρανίας13:59Ερντογάν σε Ισραήλ: Αποδεχτείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός13:45Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας13:31Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από 33χρονο θύμα τροχαίου13:17Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο διαιτητής της ρεβάνς με την Άστον Βίλα13:03Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδρος12:49Βούλα: Σεξουαλική επίθεση σε δυο γυναίκες12:35Γάζα: Το Ισραήλ απαγόρευσε τη πρόσβαση του ΟΗΕ στο σημείο διέλευσης της Ράφας12:22Κως: Τροχαίο με 4 νεκρά πρόβατα12:08Χαλκίδα: Χειροπέδες σε επιχειρηματία που χτύπησε τη σύζυγό του11:55 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)11:41Κυτταρομείωση: η χειρουργική λύση για τον καρκίνο στο περιτόναιο11:27Ηράκλειο: Απαγορεύτηκε ο απόπλους καταμαράν με 783 επιβάτες11:13Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία11:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο